28 december, 2009

Kristofer?!

Äntligen efter en superlång måndag kommer jag hem och sjunker ihop på toa, pustar ut lite och njuter av golvvärmen i badrummet. Lyfter blicken och vad faller mina förundrade blå på om inte:
Intsinktivt var första tanken som blixtrade genom mig, KRISTOFER?! Ô.ô

Där hänger en kokong av torkad tandkräm gömd under mitt badrumsskåp - Varför?! Jag låg i sängen igår kväll och hörde detta hända, ngt gick åt helvete i badrummet. Men jag orkade inte engragera mig i vad. Nu vet jag..
Det värsta måste vara. Att det fortfarande hänger kvar... Vadå, ska jag ta bort det?

"Så nu är Ulrika förlorad."

- Hur står det till med kärleken?
- Haha, JoOo... Jag träffar faktiskt en väldigt söt pojk ska du veta.
- .... *Stora ögon* .... Jaha. Så nu är Ulrika förlorad alltså.
- ?? Hahaha!
- Du ska hälsa honom, att om han inte sköter sig, så har du minsann en gubbe som skulle göra vad som helst för dig!

Det är ju så sött att det säger ynk i hjärtat på mer än ett sätt. Senare i konversationen dök dock komplimangen upp som tycks förfölja mig sen jag uttryckte hat mot den. Att jag har vackra lår. VEM och VARFÖR ger man ngn komplimanger för sina LÅR?!



*Gått för att spegla låren*

Du vet att det är Måndag morgon när -

Det här är vad som står först och övergripande över hela förmiddagen...

När det senare följs av ett besök på banken, puttandes en rullstol med tung farbror i. Alltså, har ni SETT snöröjningen i vänersborgs centrum?! Jag har kännt på den, spillt åtskilliga droppar svett på den.

För att sedan avsluta jobbdagen med att stoppa bilnyckeln i billåset, hålla andan, vrida om. JAAAA Låset gick upp! *skitnöjd* Rycker snopet i bildörren som sitter fast. Rycker i nästa, som sitter fast. osv osv. Fan. Fan. Fan.

Men för all del. Nu sitter jag nytränad, nyduschad som gud skapte mig hemma och kan summera att den här måndagen nog inte var värre än ngn annan ^^

24 december, 2009

.:God Jul:.

Så var den här, dagen jag, och alla andra skulle jag tro (?), väntat på så länge. Men redan nu är det inte mkt som är som jag tänkt mig, eller trodde skulle bli. Började gårdagen med lite ont i halsen för att idag ha världens ärkeförkylning och må riktigt jävla dåligt nu! Kvällen på jobbet spårade ur fullständigt till en dels lycka och min olycka. Sitter till slut hemma och fortsätter att gräva ner mig fullständigt. Nedvärderar, tuggar och äter sönder migsjälv som alltid. Antar att det är en del av mitt självförsvar. Men varför, oavsett vad det är, går jag alltid in i allt med föreställningen om att jag vet att det kommer gå åt helvete.

Julafton är jobb 7-15, förhoppningsvis. Antingen är jag sjuk så jag kan gömma mig i sängen hela helgen, lr så är ngn annan det så jag måste orka jobba över =( Kurerar nu med tabletter, c-vitamin och mkt vatten. Vet precis vad som hade suddat bort allt jobbigt direkt, så varför unnar jag mig inte det?

Önskar er en riiktigt God Jul från ett snuvigt snöigt vit Vänersborg.

Kronogatan 4 A-S Vänersborg 091223

22 december, 2009

Härmed utfärdas en varning

Om ngn frågar om du fryser - Svara aldrig nej.
Det är en kuggfråga..

Ett ögonblick av desperation

Idag när jag kom hem lät jag glatt kläderna falla så när som på bh och trosor. Tog ett lyckligt skutt upp på vågen då jag visste, jag kände på mig att jag gått ner så mkt i vikt! TADA! 63 kilo. Heela tre hekto. Det var då helvete vad det ska vara svårt att komma under 63 kilo!

Baxade mig och alla valkar av vågen och marscherade argt ut i badrummet. Det här duger inte! Krängde mig ur restrerande plagg, tvingade ur de två sista dropparna urin som jag visste skvalpade runt där inne i mig. Hängde av mig hårsnoddar, örhängen och halsband. Synd att jag inte tänkte på att klippa naglarna med......

Travade bestämt ut till vågen igen och gjorde ett nytt försök. Höll andan när siffrorna började bläddra, 63.3, 63.1, 63.0 - 62.9!

WII! Jag visste väl att jag inte vägde 63, egentligen. Hmpf. Mkt nöjd Ika.

20 december, 2009

Ett ynk hjälper alltid

Fredags alltså, lättade på plånboken och ut trillade 5500. Tillbaka fick jag en liten bilnyckel med tillhörande skrothög. Nu med hel front igen *wii* Tror ni att det startade???

*Mutter* Det är okej att skratta, alla andra gör det.....

-Uppehåll för asgarv-

Men nu jäklar! Kändes helt overkligt att idag äntligen efter en hel månad utan bil ÄNTLIGEN kunna ta den till jobbet <3 På vägen hem satt jag o deppa för att inte fläkten funkade, tänkte på alla slantar det säkert skulle kosta mig att få den lagad. För en bil utan fläkt på vinter funkar ju inte.. Satt tankspritt och tryckte o drog i det lilla reglaget till fläkten medans kronorna rullade förbi ögonen kändes det som, och visst lossna det! *doh* Tyst satt jag och svor o ynkade i bilen medans jag samtidigt som jag försökte hålla mig på vägen montera tillbaka knappen i kolmörkret. Och visst satte jag knappen upp o ner, och visst fastnade den så, ååååå. Precis som ett jätteYNK skulle lämna mina läppar gjorde jag en sekunds uppehåll för att uppmärksamma - Fläkten funkar ju? WII =D Vem fan behöver kunna ngt om bilar? *stolt*

Du är allt bra skruttig iband Mazdan, och jag vågar inte ens räkna på vad du kostat mig! Men vi har ngt visst du och jag. Det är inte många som lurat döden ihop så många gånger som du och jag ;P Hahaha

Du och Jag Mazdan.

17 december, 2009

Snyft och Ynk!

Läste nog den mest ynkliga snyft och ynk bloggen ngnsin imorses! ;P Ska man gnälla skall det göras ordentligt! Och vem gör det inte bättre än mig?? Själva myntaren till uttrycket YNK! Och jag är stolt över det! Det är mest synd om mig! Mig! MIG! MIG! So here it goes:

Ni kommer väl ihåg att jag körde över min ena tå med skrivbordstolen för tio dagar sen? Och sen tappade en tegelsten till kortfodral på JUST DEN TÅN! AJ! Det gör fortfarande ont. Om man trycker på den. Riktigt hårt.... Och blå är den ju, som ni ser! Fult och äckligt som fan. Det värsta är att nageln rest sig upp då det typ är alldeles svullet och svampigt under nageln. Kommer säkert trilla av. UW! YNK! Synd om mig.. =(


Jaaaaaaaaaaaa.... Det här är alltså resultatet av en säng på 1.60, fyra kuddar, två täcken, två korvar gånger tolv timmar... Den värsta korven ligger kvar och kebabrullar i sängen medans den andra gick upp för att dokumentera. Undrar vem som ska göra iordning detta sen.............. Synd om mig, YNK!

Vidare kan jag ju berätta att jag igår gjorde en ärkevurpa med cykeln på väg hem från gymmet igår. Vart så vansinnigt jävla glashalt! Tog mig de tre kilometerna hem på liv lr död kändes det som, i stormblåst, hur nöjd som helst för att jag inte trillat på hela vägen skulle jag ta sista kurvan in på gatan hemma......... Kändes som att jag slog av mig vänster höftkula. Men det är inte det värsta. Inga blåmärken att verifiera min väldigt verkliga fyskiska smärta med som ger mig rätt att gnälla. Synd om mig, YNK!

Äntligen! Trodde jag att jag skulle känna, gjorde jag iofs oxo. När verkstaden ringde och sa att på fredag, då kan du hämta bilen! *Wii* 4000 kostar självrisken på försäkringen, sen 1500 för reparationen av bromsarna. Jag loggar in på banken - På kontot finns 5600. Jag ringer jobbet och frågar när löningen tänkt trilla in innan jul. 23:de december! Alltså, 100 på sju dagar. Det är som att be om ett mirakel; ska trilla ner från himlen och träffa mig i ögat när jag jobbar så jag kan kräva försäkringspengar....... Jag har inte ens köpt en enda julklapp än! Och nu när jag "äntligen" får bilen har jag ju inte råd att köra den! Den kommer bara stå på parkeringen, blir som att strö salt i såren varje gång man går förbi den.. Inte så äntligen längre. Synd om mig, YNK!

Puh. Det är jobbigt att ynka. Jag orkar inte lika mkt som jag gjorde förr. Det är synd om mig.
Ynk.

14 december, 2009

I magen på Ika -->

Chokladdoppade julskum, NamNamNam. Kunde inte komma hem från gymmet fort nog för att få umgås med dessa raringar. Ett underbart sällskap så länge de varar. Nu ligger de o gurglar i min mage <3


De intogs i sann 3:dje adventsstäming, så här ser årets ljusstake ut hemma, mys.

Mera i magen - En lagom o sund portion ångest. Kärleken är förjävlig helt enkelt. Föder mer tankar än man hinner bearbeta och väcker nya ångestar innan man hinner slå ihjäl gamla. Tänk om jag vaknar imorgn och världen inte är den samma som jag sa Go'Natt till. Tänk om jag vaknar och inte känner igen mig. Tänk om världen inte stämmer överens med vad jag önskar mig ikväll. Tänk om jag inte längre passar in. Tänk om det är ännu bättre. Det finns ju lixom ingen chans att veta.





Winnerbäck är allt en snubbe som inte går av för hackor iaf. ^^

Men nu är det sängen för fröken, internet blinkar och säger att datorn fått virus och kommer att flyga i taket. Hm. Det måste vara ett tecken på att natten inte blir så mkt bättre....

Partiska vänner är bra att ha!

Givetvis har jag ju redan skrytit med kvällens peak och givetvis ska jag hänga ut kommentaren jag fick. Bara för att ytterligare gotta mig i det medans jag kan =P

"Låter som en kille med god smak! ^^ För du ser verkligen kanon ut! =)"

Sånna här vänner som får en att må bra bör alla ha minst en! Gärna flera! Men det räcker med en om de är tillräckligt envisa och energiska.. *pik* =P Du är allt bra söt o tålmodig med mig Olle, KraAam på dig!

13 December - Lucia!

Sovmorgon till klockan var 14 ^^ , låg och knorrade i sängen ett tag. Önskade mig soppa *TTT*. Pysslade lite hemma, duscha och gjorde mig i ordning. Blev med bjuden upp till dalsland, och vad serverades om inte soppa <3

Skulle egentligen vilja lägga upp ett mms på tidernas SÖTASTE STJÄRNGOSSE! Fick bild idag på lillaste Harry, ett av mina syskonbarn, alldeles yr o nyvaken med strut, naaaw. Men vet inte om jag har tillåtelse att göra.

Väl tillbaka i stan vid 20.30 travade jag ordentlig som jag är in på gymmet i vanlig ordning, i min kamp, MOT MAGFETTET! Och inte helt oväntat, Jag plus mitt vanliga sällskap. Det slår aldrig fel. Oavsett dag eller tid. Men ikväll var det dax, efter ett par lååååååånga blickar fick jag sällskap vid löpbanden. Hallå, det förväntas alltså att, Jag, efter 30 min, 5km, högintensiv (för mig ^^) löpning, ska kunna vara social?! *duh*

Men det var så gulligt. Första kontakten är alltid så tarvlig och smärtsamt pinsam ^^. Och inte blev det bättre av att jag var genomsvett och kämpade för att få luft och stötvis kraxa fram få svar samtidigt som jag försökte hålla benen kordinerade i rörelse framåt. Men nu är vi alltså inte längre bara "Han" o "Hon", utan Alexander och Ulrika. Trevligt att råkas. Det lär ju bli mer framöver, för jag kommer ju knappast bli smal över natten =P Haha


Så jävla skitlycklig är jag =D Ni anar inte vad kul det är när ngn man spanat in och kategoriserat som "out off my league", kommer fram och berättar att de tycker att man är "Så där sund och vacker". =D =D Att Jag har fantastiska fylliga läppar, och off record att män faktiskt vill ha kurvor. Iofs är ju det en pik att jag är fyllig på mer ställen än mina läppar! Men jag är beredd att låta den glida genom obemärkt.. ^^ *Glad* *Glad* *Glad* ^^


Vad vill jag ha sagt med den här gudomligt dåliga, oskarpa posebilden?? Utfyllnad. Möjligtvis att jag verkligen borde önska mig att Tomten kommer med en digitalkamera till mig i jul. Men OoOrka lära sig ny teknik....! O.o

.:Belgian Blue Carotte:.

DETTA MÅSTE VARA DEN STORASTE MOROTEN NGNSIN!!
Alternativt har jag ytterst små pinniga armar, men det vill jag inte kännas vid!
Detta var dock ingen match för två svultna marsvin som täljde av denna moroten som hungriga pirayor i hasorna på en fet ko.

13 december, 2009

Låt oss sammanfatta helgen

Precis så här har det varit. Bara massa mkt ligga i sängen och må braaa. Mys o god mat.

11 december, 2009

Fredag, en kväll för nöjen.

Fredagkväll, eftersom jag själv inte hade ngt vettigt för mig, ungefär som alltid ^^ Så ställer man ju givetvis upp för att andra ska få roligt. Med andra ord chaufför alltså =P Då min egen bil fortfarande ligger inne för fläskläpp och bromsvärk är kvällens fordon en Polo. Polo, bilen vars glansdagar aldrig funnits. Så när ägaren till denna skönhet, förövrigt utan servo, släppts av för kvällens aktivitet, lämnas duon åt sitt öde. Bokstavligen. Jag o Polon.

När det kommer till bilar och trafik har jag aldrig ansett mig särskilt harig. Kanske därför jag har haft min beskärda del av tur i trafiken... Men jag hade en vag aning om att vi inte skulle komma överens redan när jag parkerade mig bakom ratten. Off to a bad start. Också bokstavligen. Kärringstopp. ÅåÅå. Automatiskt ser man sig fånigt omkring så att ingen av betydelse såg fadäsen, varför lixom .. ^^


Vi klarade galat att tråckla oss ur den förbannade labyrinthålan trollhättan och tog oss halvvägs hem. Men när vägen bjöd på dubbla körfält och 90km/h gick ngt fel. Polon hostade till ett par gånger, drog en djup suck och det hördes verkligen att den gurglade på den sista bensinen. NeEe! NeEe! VET DU VAD! Så får det inte vara! Desperat försökte jag intala mig att jag nog körde pissdåligt och säkert satt och pumpa på fel pedal, inte hade tryckt i växeln ordentligt, lr fel växel, JAG måste ju ha gjort ngt fel. Jag får INTE bensinstopp här! Jag får det inte!

Jag såg framför mig hur den sista livsgnistan rann ur bilen i mörkret och sakta stannade intill vägkanten där övriga trafikanter blåste förbi i 100km/h utan en tanke på att stanna och hjälpa en dam i nöd. Hur jag med mina bara händer kasserade den förbannade konservburken på plats till ljudet av fräsande svordomar och könsord. Att jag sedan skulle bli tvungen att hora min väg tillbaka till vänersborg för att aldrig mer sätta mig i ett motorfordon! Jag skulle bli känd som den galna gamla kärringen som på kvällarna cyklade vänersborg runt med sina marsvin och punkterade bildäck med sina platina förstärkta löständer.

Nu gick det som tur är inte så illa. Den lilla bilen hostade, hoppade o skuttade fram på vägen medans jag febrilt växlade upp o ner, bromsade o gasade samtidigt som svordomarna osade. Långa ramsor om svordomar, könsord, bärgare och svettiga bilmekaniker som skulle få äran att slakta o våldta den lilla konserven på bästa sätt.. När det inte fungerade bytte jag taktik och bad ist om förlåtelse och pratade om läskande god 95 oktanig bensin, lugna bekväma accelerationer och lagliga hastigheter. Tillslut kom vi överens om att Petersberg inte var så långt borta och vila kunde vi göra när vi kom dit. Puh.

Jag säger bara det. Hade jag fått frysa ute i vägrenen ikväll. Då hade det guppat omkring en dödsdömd testikel där ute i Trollhättan ikväll! HMPF!

08 december, 2009

Level upgrade!

WaAaoOow, cyklade precis två kilometer utan att hålla i styret. Bara så där. Aldrig kunnat förut. Jag är så cool.

\,,/(-.-)\,,/

07 december, 2009

Ett stilla jämmer.

Jag grämer mig och ångrar ngt så fruktansvärt att jag inte tog kort på mina tår när jag vaknade i söndags. De var tamefan LILA! Såå kallt var det. Varav en tå iofs var det för att jag kört över den med skrivbordstolen och fått ett blåmärke.... Den har gjort så ont =( *ynk* Men vad jag trodde skulle vara en strax övergående smärta som jag snart lagt bakom mig har kommit att övergå och kulminera i sådana vansinniga plågor att det känns som att tånaglen kommer värka loss och tåtoppen explodera i varkaskader! Helt allvarligt! Har inte ens kunnat stödja på foten idag, vilket hållit mig stillasittandes hemma ist för gym. Hm. KAN ju ha ngt att göra med att jag GIVETVIS tappade ngns blytunga plånbok precis på just DEN TÅN. Fan ta den plånboken till att ligga olämpligt precis där jag skulle plöja fram just då.

*Svär lång ramsa och viftar mordiskt med långfingern*

06 december, 2009

AvföringBensårCukar

Min söndag i ett fiffigt alfabet, jag försökte iaf..
Gick och la mig på ett strålande dåligt humör, vaknade, och besvikelsen lyste mig rakt i ansiktet från min tomma mobildisplay. Vetskapen om min tämligen oangenäma söndag till trots besteg jag cykeln och tog mig till jobbet. Sen har dagen bara förflutit i ett stimmigt dis ngt att trots allt vara tacksam för. Då A,B,C,A,B,C, avlöst varann 7-16. Och nu får jag väl hoppas att kvällen innehåller destomindre ABC.

05 december, 2009

Dyra droppar

Lördag kväll, gymmet is the place to be. Såäreba. ^^
Alla halvtragiska människor som inte har ngt annat för sig samlas på samma ställe. Alla har liknande mål mening och status i livet. Ikväll var det jag. Och sånna bitiga engelska unga män. VEM har tråkigt när man tränar med det sällskapet?

Värmde upp med 5km på löpbandet och när det var färdigt var jag till min lycka tvungen att torka bort två droppar svett i pannan! Waow! =D Jag som senast igår påstod att det var fysikst omöjligt för mig att svettas vid träning =P Men fem jobbiga kilometer är alltså vad som krävs, för två droppar. Kände mig förövrigt urstarkt och träningen var inga pix, sånna pass är underbara <3

Dagens parentes
(Givetvis får livet inte vara alldeles för bra, som tur är jag har människor i min omgivning som tagit det till sin livsmening att hålla mig på jorden med krampaktiga tag som kommer ge mig syrebrist i fotarna! Vart ngt av en deppdag och det kändes så fantastiskt mkt bättre efter träningen. Men som sagt, jag får väl tacka för att ni håller marken inom sikte åt mig.)

Nu, ska jag hoppa i pyjamas, strumpor, raggsockar, värma vetekudden och sen krypa i säng. Vågar jag lyxa till det med en tröja med? Har jag sagt att det är kallt hos mig? ^^ Allra helst att sova själv då oxo.. Go'Natt

01 december, 2009

Sötsur tisdag

Ååå Idag Kl 10.00 blev jag MOSTER! Till en liten liten pojk på 1.3kg plus en mera pojk på 1.1kg. Det var som att en elektrisk stöt gick genom kroppen när nyheten uppdagades. Hjärtat växte omedelbart ytterligare två storlekar för att rymma att älska de två nya liven. <3

Välkommna till världen Harry o Torsten! Moster är överlycklig, mega stolt, känner sig über gammal och längtar såååå efter att träffa er!


Till den mindre överaskande, lite mera skrattretande, beska händelsen. Så krockade jag bilen idag. Ytterligare kommentarer är överflödiga.

Dagens parentes:
(Min toalett har gåttisönder, det går inte att spola helt enkelt och det gör mig så skenheligt förbannad att tänka på, just för det är så retligt. Ingen som är vvs utbildad och gärna kelar lite med mitt dass?? Givetvis tillmötesgår jag rimliga krav om utförandet tillfredställer mig.)

29 november, 2009

Kanonlördag - Skitlördag - Okejlördag

Vaknade tidigt och kände mig utvilad och på bra humör, låg o myste i sängen hur länge som helst. Bara njöt av ledig helg utan några planer o måsten. Efter veckans bästa dusch i lung o ro, bra hårdag och allt. Åkte jag till mamma och vi donade lite i hennes lägenhet, gick på jul/världensmatmarknad, åt 2009 års bästa pizza! Åkte vidare till mormor och firade hennes 68års dag, gick på loppis, åt smörgåstårta, massa glass o kaffe, NamNamNam..

20.00 efter en SÅ bra lördag, slog jag mig mätt o belåten till ro vid datan hemma. Därifrån gjorde lördagen bakut och helomvändning. Plattjävlafall. Och slutade i panikångest och att jag satt o grätsönder mig. Varför, varför, varför. Man kan inte annat än undra hur det kommer sig att en del personer triggar saker som man aldrig skulle tillåta andra.

En stoor varm kram sänder jag till Göteborg och Jens, som gjorde en sista minuten räddning och spred en gnutta ljus, hopp o värme i natten. Så mot alla odds kryper jag i säng i natt med min varma vetekudde och ett leende på läpparna. En bedrift inte vem som helst hade kunnat lyckas med. Så egentligen en väldigt bra lördag, men jag har inte distans nog att tycka det själv. Go'Natt.


Tomas Ledin – Snart Bra låt med gamla hederliga Tomas, för dig med spotify.

27 november, 2009

Välkommen hem...

... Min lilla löning. Med betoning på lilla. Gått fram o tillbaka som en äggsjuk höna hemma hela dagen och väntat på posten som aldrig kom. För att få se min lönespec så jag visste vad jag hade att vänta. Självklart kom inte posten innan jag åkte till jobbet. Och när jag kom hem kl elva blev jag bara besviken. Men inte SÅ illa ändå, nu kan jag pusta ut och sova gott när lönen ligger på kontot o mår gott.

Gått och skaffat mig blodpropp i benet nu också. Haft konstigt ont hela dagen. Är det min kropps sätt att säga att jag borde ligga ner mera? Så måste det vara! Och må så ske! Go'Natt.

26 november, 2009

Nu är den här!

Efter det traditionella, klassiska julgranen, kom, för den ekonomiska, lite mera renliga, miljövänliga osv.. plastgranen. Och nu, nu är den här! För dig, som så gärna vill, men kanske inte kan. För dig som bor trångt och prioriterar kronorna på glögg o julskinka ist för elektriska små blinkande prydnandsgranar - Plattgranen! Så tidsenligt modern, så rätt. Beskåda detta sanna mirakel i juletid

För dig som helt seriöst vill överväga att köpa - http://www.roligaprylar.se/Plattgranen-Plansch.html


25 november, 2009

F-ing autogiro

Idag är dagen, man för över alla pengar som överlevt månaden, på sparkontot. Jag har gått och tänkt på det hela dagen, att ikväll ska jag. Tänkt på vad duktig jag varit, och så mkt som blivit kvar. Och att jag ska vara ute i så god tid så att det inte blir som förra månaden när jag satt o rev mig i huvudet och undrade vart pengarna hade tagit vägen. Då autogirot hade dragits och alla pengar var borta! Men ikväll, då skulle girot kunna skita sig i näven, för jag skulle vara först!

Loggar in på banken, pengarna är borta, Autogirot hann först!
*!#$~"@#¤{!!*

Ett liv på glid, utför

Ytterligare igen har jag överträffat mig själv. Man kan bara undra var det ska sluta. Jag har snart inte möjlighet att sätta gränserna lägre. Eller?

Gick hemma och vaggade av och an. Behövde verkligen gå ner i källarförrådet, men orkade inte klä på mig. Så dilemat var - Är det okej att gå ut i trapphuset, ner i källaren där alla trappuppgångar gemensamt har sina förråd, och tillbaka. I förd endast t-shirt, trosor och tofflor. På frågan om det är okej kom jag nog aldrig fram till ngt bra svar... Men det var absolut genomförbart ^^ I efterhand kan man väl bara vara lycklig att man ingen mötte... =P

24 november, 2009

Viilken Måndag!

Loggade precis in på internetbanken, och där ekar det instämmande..
Men onekligen en dag som otaliga gånger överträffande sig själv och såhär i efterhand bör anses som mkt givande och trevlig. Trots att det fortfarande fattas mig både blockljus och röda satinband. Men inget inte den kommande veckan kan erbjuda!

Ett tack till Kristoffer för eminent sällskap, god middag och bra film.
Låt oss nu avsluta det hela med det jag anser mig kunna o göra bäst; Sova.

22 november, 2009

Tomat/Tomat

Men hjälp; jag skulle kunna skriva tre olika bloggar och posta dem om och om igen för varje dag som går.. SÅ spännande är mitt liv. Ikväll tex tränade jag efter jobbet 22.00 - 00.00, stod vid fönstret och tittade ut på alla bilar som crusade förbi fulla med berusade ungdomar.. VaAad skriver folk om?? Tror inte det är så underhållande att läsa vad jag äter till frukost varje dag och om alla människor som tär på mig som sandpapper mot underlivet... I brist på bloggfantasi -

En bild på mina underbara nya örhängen. Som jag inte ens har tänk använda! De ska bara hänga framme som prydnad... Visst är kvinnors logik när det kommer till shopping och ekonomi förunderligt underbar? ^^





Jag fortsätter att drömma om alla dessa män, när ska min stackars hjärna få vila och ro från allt detta testosteron..? Imorgon flyr jag stan och tar iaf bilen upp till dalsland och radioskuggan så kanske det blir lite lung o ro ett tag!

20 november, 2009

En stilla lunk i natten

Välkommen Fredag, som vi har längtat.
Torsdagen bjöd inte på mkt vettigt. Vaknade kl nio, men jag var mitt uppe i en så spännande dröm att jag var tvungen att sova mer! Sagt och gjort.. Vaknade igen 11.30 ^^ Ni förstår, jag drömmde att jag var med i en dokusåpa, ngt i stil med "Ensam Ulrika söker", huUur skulle jag kunna lämna sängen utan att veta hur det slutade?? Nu kommer jag tyvärr inte ihåg om drömmen fick ngt slut eller inte, men det var en härlig resa dit! Alltid lika spännande när personer man räknat ut som inget, fortfarande figurerar i ens undermedvetna och dyker upp när man minst anar det. Vilket givetvis får påföljden att man måste ta upp dem på nytt för ny värdering...

Annars har hela dagen förflutit lättklädd i badrummet, suttit på mitt uppvärmda kakelgolv med benen i kors, lyssnat på P3 och målat min nya lilla byrå. Riktigt mysigt och trivsamt! Och såhär efter tredje målningen, börjar det se okej ut.. ^^

Nu har jag precis matat kroppen med gröt efter ett långt gympass. Helt otroligt, inte ens halv ett på natten är man ensam på quallitys gym. ^^ Avslutade med några futtiga kilometer på löpbandet i lagom tempo. Känns skönt i benen och nu längtar jag och sängen efter varandra! <3

19 november, 2009

Vardagsöveraskning

För att orka med hela den långa kvällen vid datan - Den obligatoriska powernappen.

Den planerade timmen i sängen höll på att driva mig galen på mobilen ringde oavbrutet, jobbet såklart. Så jag unnade mig att ligga kvar lite längre när det lungat ner sig.. ^^ När jag väl lyfte bröstkorgen från madrassen kände jag hur ngt släppte från huden på bröstbenet och trillade ner i sängen. Jag tittade förvånat ner och blev initialt skärrad där låg en svart plupp, en insekt, fästing! =O Tog mod till mig och undersökte saken närmare som visade sig vara; Ett russin. NamNamNam ^^

18 november, 2009

Angel to Bitch in 3.1 sec

Idag har jag varit på ett rasande dåligt humör. Det är inget jag har ansträngt mig med att försöka dölja. Och är man dum nog att ÄNDÅ ge sig i kast med mig, så får man faktiskt skylla sig själv. Resten av veckan kommer inte vara bättre så att säga...

Började dagen idag med en vääldigt bra låt på radion. Det är nog precis så här alla män i allmänhet uppfattar sina sociala kontakter med mig. Jag har insikt om detta. ÄNDÅ gör jag om, och jag gör verkligen inte rätt. Men det är väl inte meningen då helt enkelt. Tänkte att jag bara skulle citera ngn sjukt bra fras, men hela låten är helt enkelt för bra, och träffsäker, njut mina vänner:


Jag är konstig.

Efter att ha jobbat 07.00 - 16.30 (övertid som vanligt..) så bara jag längtade hem efter att få gnussa ner mig i sängen i flera timmar som vanligt. Och med tanke på att jag haft tämligen ansträngande 9½ timmar i ösregnet så tyckte jag att jag var värd det! På ett strålande dåligt humör for jag hem, väl hemma, kändes det bara som - att det är ju helvete att jag aldrig får ngt gjort!

Rev ihop en ansenlig hög med smutstvätt och ångade ner i tvättstugan, och se på fan, det fanns en ledig tid *wAOw*. Medans jag väntade på tvätten monterade jag sönder mitt gamla badrumsskåp, samt mina gamla kökstolar, packade in detta i bilen och for till tippen. Två bra saker på bara en timme! =O När tvätten var hängd överaskade jag mig själv ytterligare genom att åka och träna! Detta är beviset, det är aldrig för sent att göra en dålig dag bra, bättre. För att inte säga bäst. ^^

Dagens parentes
(På väg till träningen blev jag ståendes hemma på parkeringen i ösregnet. Ngt fångade min uppmärksamhet i mörkret. Inget mindre än det enda upplysta fönstret på huset mittemot. Där inne, där stod det en medelålders shabbykvinna, naken, med jättelånga hängtuttar! O.O Det visade sig visserligen efter en stund att hon visst hade en tajt ljusrosa topp på sig. Men ändå så långa tuttar! Jag är verkligen så skamligt nyfiken av mig. Det är på tiden att jag ber jultomten om en kikare. Men då hade jag la grott fast med ansiktet i den! Jag hade behövt prioritera om innehållet i min handväska så att jag alltid skulle kunna ha den med mig............. Jag är konstig.)

Anledningen till kvällens rubrik då, forutom parentesen. Beskåda vad Ulrika kände ett omåttligt sug efter, och var tvungen att göra till kvällsmat:

JaAa, ska vi börja i botten? ^^ Där finns det havregrynsgröt kryddad med gurkmeja och kanel, och tillsatser av linfrön och alfalfafrön i stora mängder.. Uppepå som syns mkt blandad frukt och mjölk! Det var jättegott, och tog effektivt livet av alla mina för tillfället befintliga lustar.. Tummen upp!

Nu ska jag gå ner, ut och hämta hem tvätten. Kom precis på nu att jag tvättat alla mina sovkläder och de kommer säkert inte vara torra. =C Go'Natt *riight*

12 november, 2009

En pik, rakt ut i etern.

Boys - Beware..

12 - 25 november verkar ju onekligen bli två riktigt sugiga veckor. För mig och ni få stackare som har oturen att stå mig nära... Som det ser ut mediokert sex, lama nöjen och taskigt med cash. Detta hade jag kunnat förutspå utan att läsa det i fjortisblaskor visserligen. Jag har nämligen redan lagt upp ett väldigt stabilt startfält inför imorgon, och resten av veckan..................................................

Så hur tacklar vi det här på bästa sätt?! Jag bäddar sängen med mjuka rena lakan, tvättar den bästaste myspyjamasen, så att jag inte behöver gå ur sängen när de dagarna kommer.. Jag annonserar redan nu - Jag är ledig i helgen och alltså tillgänglig för massor av mediokert sex! Och tänkt då på min krassa ekonomi så att ni bjuder mig på ngt onyttigt att äta efteråt.....
Tack på förhand! MVH Ulrika

10 november, 2009

.:Måndagspyssel:.

Efter att ha gått upp i så god tid dagen till ära, trots att jag var ledig! Fick jag för ovanlighetens skull väldigt mkt tid till övers när kvällen kom. Så då pysslades det:

Två stycken kylskåpsmagneter i, cool/smakfull/tidsenlig/tveksam/fånig design. Smaksak antar jag =P Det svåraste var att hitta ngt i lämplig storlek att använda som bröstvårtor. Fick förslaget att pilla av två sårskorpor och klistra på..... HM. Om det blev det låter jag vara osagt, =P Haha

Målade en höstig bild föreställandes mig när jag jobbar, det är så på riktigt =( Skrev ett lättsamt brev, brösten paketerades och postades. Har ni förstått ännu att jag tycker det är kul att skicka/få post??! =D
Nu har jag inget mer värdelöst att ströblogga om, så jag hoppas att frukosten vid det här laget är slut och att den smakade utomordentligt bra! ^^

Till slut - Tummen ur

I söndags ringde pappa mig och lät meddela att om jag ville ha upp mitt nya badrumsskåp som jag köpte för över en månad sen.... Så skulle han packa med sig borrar och alla skruvmejslar han äger och ta vägen om mig idag. Och det är klart jag ville! Så äntligen blev det fart på sölkorven (mig)! Alla kollin som jag med stor möda parkerat i köket, de små tunna pappaketen väger som stora cementsuggor! Öppnades, och givetvis, det första paketet jag öppnade så skrapade jag av den vita färgen på ena hyllplanet *ååå* Jag hatade mig själv en stund, men sen lyckades jag skruva ihop det så att det nog inte syns, så mkt..

Det gammla skamfilade skåpet med gulnad flagad färg som också var tveksamt upphängt så spegeln trillade ut när man minst anade det!

Den nya hyllan, ännu ej ihop satt, med stängda hyllsidor.

Den andra varianten med öppna hyllsidor.


Uppsatt! Det blev den lite modernare varianten med öppna hyllsidor. Gjorde jag rätt val? Iaf sååå skönt med nytt fräscht skåp. Det här har jag längtat efter länge! Så mkt större snyggare spegel (mer av mig syns). ^^ Lite mindre skåp, men det är en prioriteringsfråga! Och jag måste ha den bästaste pappan i världen, han kan verkligen allt! Det sitter som berget! Fast när jag testryckte i skåpet utropade han med allvarligt skärrad min - Nej akta! Ryck inte så hårt! =S
Så vi får väl se, vaknar jag i natt av att väggen i badrummet brakar ihop behöver jag ju inte gå ur sängen och se efter för då vet jag ju vad som har hänt...............
Hur som det går - Tack Pappa!

En snabb bild catchup

12 oktober fyllde pappan min 51 år. Givet och absolut bakade jag tårta (lite för min egen njutnings skull). Denna tårtan var lite av ett expriment, med chokladmosse ist för vispgrädde och med mkt gottig fyllning! MUMS! Och lite fin blev den väl? ;)

Allahelgona, även kännt på senare år som Halloween ^^, gick inte obemärkt förbi. Så här fina blev årets egen pysslade kort.

Säsongens hittills absolut bästaste köp! Sånna håriga varma myssockar <3 Och så kallt som det är hemma hos mig är det sällan vi är åtskillda från varann =P De är tom det enda håriga som får följa med mig under täcket nu för tiden.. *skrattar*


Förra veckans lördagsmys. Dock är inte bilden såå mysig *skrattar* Men jag lovade att jag skulle lägga ut den, och då blir det så! =D Gott som attan var det iaf! =D MeEera mysmat!

Vi slänger in en till tveksam matbild när jag ändå håller på. Sörja - a.k.a korvstrganoff. Nästan omöjligt att inte tycka om det också. NamNamNam. Dessutom, mjölk i vinglas räknas som vardagslyx, så det så!

Jag tänkte på dig idag.






Det är lustigt. Hur en del saker i vardagen får en att stanna upp. Och osökt leder en vidare in på andra tankebanor.... *råflin*

Länge leve snigelposten!


Dagarna var inte svårräknade efter att mitt kort lämnat Vänersborg så landade det svar på tal i min egen låda. Till min enorma förvåning, och lycka! Ett stort vitt kuvert som vid första anblick registrerades som ngt mamma skickat, ev tidnings utklipp, annonser på lediga lägenheter, recept på omöjlig mat el liknande. Så ni kan tänka er min förvåning när det sprättades upp och jag fiskade ut den här uUunderbara sprattelgubben! <3 Att ngn avsatt tid och gjort en ansträgning för att göra mig glad på riktigt, värmer inte bara i hjärtat utan i hela kroppen! =D
Länge leve snigelposten!

09 november, 2009

God Morgon Syster + yngel!

Jo visst, det sista syster o de små gjorde innan då sprang och la sig för kvällen, var att önska sig frukost underhållning.. Och har jag möjlighet att vara tillmötesgående är det väl klart att jag gör mitt bästa för att leverera? Håll tillgodo - Syster, knotten och alla ni andra som smuttar på morgonkaffet och längtar efter er dagliga dos Ulrika. ^^

Vi öppnar med att visa världen mitt fyndiga vaginal kort som hittade sin väg ut i världen för en tid sedan för att sprida glädje:

En blygsam framsida.

En vackert rundad baksida.

Innuti kortet, simpel men sjukt fyndig egen komponerad origami som inte sparar mkt till fantasin.. ^^

Baksidan tjänade sedan som adressida, så lämpligt blev det som synes oxo en puss på rumpan =D Det här kan man omöjligvis inte bli lycklig över att få på posten! =D



02 november, 2009

WHAT-the-FUCK?!

Hur mår ni egentligen? Vad är det för fel på er? Varför gör ni så här?!

Nyfiken i en strut:
På en sajt har jag en öppen konversation via gästboken med en man i samma stad. Går in på mannens personligasida för att se om den samme är online, vad möter mig ist? På hans lista över senaste besökare står mina ex:s användarnamn prydligt uppradade omvarandra. Whoot?! Kollar ni helt seriöst upp mig? Why?? Tell it to ma face ist om det är ngt ni undrar över..

Jag är kåt om du är det:
"Kom och mys med mig... Saknar dig"
Gah! Dra den om att du är välhängd och uthållig oxo............................................ Vad är tanken med detta "mitt i natten, mitt i veckan" smset?? VaAad kan man möÖöjligtvis tro att man ska få ut av det?! Jo, det är klart att jag går upp fast jag ligger och sover, klär på mig, åker till dig, så att du kan tjata dig till sex fast du bara ville mysa (right), när jag tidigt på morgonen ska upp o jobba. Funkar det här EVER?! Det är ju så genomskinligt att det är pinsamt. Jag lider med dig! Stå ist för att det är knulla du vill så ökar du på dina chanser väsentligt. Och "saknar dig"? Ett försök att sätta sista spiken i kistan ifall att jag skulle känna mig på ett svårflörtat humör eller? Plz..

Jag vet ju att du vill:
Tydligen är det allmänt vedertaget att en kvinnas "Nej" alltid betyder Ja. Detta är vårat sätt att spela svåra och testa mannens vilja att kämpa för oss och uppvakta om han veerkligen vill ha det han siktar på. Jag önskar att det var ironiskt skrivet men det är ju faktiskt sant 9 gånger av 10. *suck* Men när jag säger nej, följt av Nej, följt av NEJ! Förväntar man sig ju att polleten ska trilla ner till slut. Eller om mannen blundar tillräckligt hårt för det uppenbara så bygger det bara upp spänningen ytterligare...

Jag ville:
"Jag går och lägger mig nu och ska upp tidigt så du behöver väl inte ringa mer ikväll. Go'Natt"
Tio minuter går och man hinner somna skönt - Telefonen ringer - Svarar med ett så ilsket utdraget undrande Jaaaaaaaa som bara är möjligt. Ja det är ju fruktansvärt gulligt, inte lika gulligt när man inte kan somna om och hela följande dag är förstörd. Är det mkt begärt att få liite respekt gentemot mitt liv o leverne?

Sporadisk grav demens:
"Det här var jättemysigt, vi kan väl ses snart igen?"
Loggar in på msn, för att efter vederbörandes namn läsa - **** <3 **** Vi förlovade oss */* Em, du glömde inte bort att säga ngt?? Alla kommentarer är överflödiga.

Appropå inget:
"Jag tror jag älskar dig"
Du sa vad? Come oOon. Sånt säger bara inte killar! *smäller av* Hur ska man tolka sånt?! Lumpet trick för att få ligga. Det är aldrig annat.

Kufiskt är modellen:
"Dina mysiga lår" Får man ens lov att säga så?! Vad ska det betyda?! Det här tolkas INTE som en komplimang!

Jag ser - Jag gillar - Jag satsar:
"I like ;D Tonight??? " Lätt, LÄTT, den här fruktansvärt bissarra kvällens bästa! Visserligen bara en lösryckt bildkommentar från en gammal bekant, men killen är fan värd fitta när han klarar att hålla det påen så rak, ärlig visserligen tveksamt civiliserad nivå.

01 november, 2009

Entering November -->

November började storstilat med att jag överaskade mig själv ngt enormt! Vaknade vid 11.30 efter en låång lagomvarm superskön natt, av att min bitska dörrklocka ringde.. Och jag gick upp och tittade efter vem det var!! Samma lilla fjuniga pojk som väckte mig på lördagen stod och trånande utanför dörren och ville sälja GT. Läser folk fortfarande nyheter i papperstidningar verkligen? Kändes lite ynk i hjärtat för hånim när jag kröp tillbaka i sängen och trynade ett tag till.. ^^

Annars har söndagen först bjudit på söndagsångset solo motion, och senare på en mera mysig och avancerad skogspromenad på Hunneberg. Inget jag rekomenderar för bensköra blondiner i högklackat, and DO bring stabilt sällskap att hålla i! ^^ Annars vääldigt fin promenadsträcka, varför har ingen tagit mig dit förut??


"Men jag är över henne sen ett bra tag tillbaka.. jag tänker dock fortfarande på dig!"

Vad finns det att säga. Vet att jag i ett tidigare inlägg nämt om hur folk i min omgivning har en tendens att förr eller senare alltid komma tillbaka, om de av ngn anledning skulle avvika från min sida. Detta är ett bevis på just det. Frågan är bara om man bör låta dem alla gånger. Båda kanske mår bäst av ett "Fuck you!" i längden, men då får man ju inte reda på vad som skulle kunna bli heller. Jag börjar bli mer och mer säker på att det inte finns några vinnare i kärlek.






Uppföljnings parentes:
(Grön o vit tandborste lämnade petersberg idag. Ska vara ärlig och säga att det kändes, skönt. Man ska vara försiktig med kvarlämnade ägodelar! Man vet aldrig vad tanken med deras placering är...)



29 oktober, 2009

Countdown till - Ledig helg!

Torsdag - Fröken slog upp ögonen och kunde efter snabbt överläggande konstatera att jag innehar den enormaste blåsan, då jag inte kissat på 11½timmar!

Resten av förmiddagen korvade jag i sängen, småsov och kikade ut på det strålande solskenet. Men sängen var bättre..

Jobbat 13 - 22. Känner mig som ett paket manglad köttfärs. Det finns inte ngt som inte gör ont. =( Fryser gör jag med =C Värdelös dag på jobbet då jag hade sparat så mkt jobb som jag slappt nog förväntat mig skulle vara undanröjt när jag kom på eftermiddagen idag. Icke, jag fick snällt nog göra rätt för mig, plus lite till. I love ansvar and babysitting vuxna kollegor.

Men nu lägger vi torsdagen till handlingarna, med glädje! Och ser framemot EN arbetsdag till innan ledig helg. Allahelgona inte minst!

Dagens parentes:
(På mitt handfat bor en tandborste som inte är min. En grön och vit. Om detta känns mysigt eller obehagligt vet jag inte ännu. Men där bor den. En tandborste som är grön och vit.)

21 oktober, 2009

Kvitter utan fågel

Som ett glödgat spett rakt genom hjärtat när ljudet av kvitter fyllde min lägenhet ikväll. I köket satt mitt ena marsvin Kokos och kvittrade för fullhals i panik och det såg ut som hennes små pepparkorns ögon skulle tränga ur huvudet på henne.

Alla våra tidigare marsvin började alltid kvittra på natten när det snart var dax för dem att jordfästas. Men med blotta två år lagda till handlingarna, vet jag inte om det är läge att börja fundera på alternativa metoder på avlivning eller om detta var ett lömskt trick att komma ur buren.

Då hon genast fick komma till matte och ligga o mysa i sängen en stund samtidigt som vi palperade efter cancersvulster. Tills hon kissade ner hela mig och tvärt o snopet kom tillbaka till sin torra tillvaro i buren. Me dont like urin on me.

20 oktober, 2009

Stora o små lingon

Jojo men, vid den här tiden på året är skogen full av dem har jag förstått.. Riktigt stora, sura o jävliga. Passa er för dem!

Dessutom är det ju älgjakt ute i skogarna nu så om man inte är försiktig kan man inte bara råka ut för beska lingon utan en ordentlig portion med bly. Aldrig roligt att bli träffad av ngtdera..

Alltså - Lingonmattan är utrullad, redo att beträdas, låt oss se om du har gummit som krävs!

PS.

Läste igenom bloggen och skrattade. För slapp för att redigera tänker jag bara göra ett tillägg.
Jag har inte bara ätit i helgen, haha. Spenderade fredagkvällen på gymmet och preppade för ett par timmar ifred. Dra åt helvete vad många människor fler än jag som inte har ngt liv =D

Lördag vart en lång smutsig promenad i skogen, vad annat kan man vänta sig när det inte annat än regnar? Det är därför man har gymkort för att slippa skogen på hösten *reminder to self*

Söndag plogade jag genom överby utan att köpa ngt alls. "Nio dagar till lön, Nio dagar till lön".. Så iom att det inte kan klassas som shopping måste det vara motion va?? ^^

Måndag var obligatorisk sovmorgon till 12! Sen Torp köpcentrum där jag fick två nya leggins och knäsockar <3 Annars har jag suttit vid datan halv inkrupen i dataskärmen och hysteriskt surfat efter hus. Man förundras över hur folk har det hemma. Och att de inte ens städar inför korttagning. *ser mig omkring* Läge att avrunda där kanske.. =P Köp mig ett hus! DS.

19 oktober, 2009

Helgens förlorade blogginlägg

Det är alltså nu jag ska ta igen hela helgens bloggande i en enda jättestor SUPERBLOGG! För man kan ju inte ha tid över att blogg jämt...

Nutrition, Motion o Passion - Har varit ledord mina tre otrooligt sköna lediga dagar!

Jag idkar egentligen inte handtvätt. Men. Ingen ledig helg utan mina favorit mysleggins! Och dessa låg i tvätten efter att jag hade jobbat i dem, och att få tvättid i vår tvättstuga, ja, ni ser ju hur det gick. Men kolla färgen på vattnet! Bilden gör det inte ens rättvisa! OMFG! Det är vid tillfällen som detta som man verkligen tar sig en funderare över vad fan man har gjort det senaste. Eller är det så, att man blir så här jävla snuskig på kläderna av att jobba hemma hos andra? =S Glad att jag tvättade dem innan myshelgen!

Guldet som blev till sand. Ja lite så var det, jag önskade och längtade efter choklad. Och ni ser ju vad jag fick....... Minimajs - Förresten VERKLIGEN INTE ngt jag rekomenderar. Inte om det är choklad man egentligen vill ha iaf. *hrmpf* Hyrde Wolverine, helt okej film, hade nog förväntat mig mer.


Den som väntar på ngt gott! Ger det till sig själv när ingen annan ser, haha! Dock till den som tror att jag invigde mina vinglas med ngt välsmakande kan jag sanningsenligt säga att så är det icke. Gurkmeja o vatten, SKÅL!

Skulle ta kort för att visa upp mitt nya fina diadem i pantertant tema. Resultatet, en medioker porträttbild uppvisandes en kaotisk bakgrund efter en rekordslapp helg som pendlat mellan sängen och soffan. Mer av det! Imorgon för jag min karriär med heltid vidare igen, 7-16. Ägna mig en tanke! Puss o Go'Natt!

14 oktober, 2009

Same same, but different

Jag blir rörd. När jag hör att människor i min omgivning ser ngt vidrigt och genast tänker på mig. Det är detta jag har jobbat så hårt för i alla år ^^ Ikväll vart det detta klippet som påminde om fröken, se och njuut, hehe:




Bättre än porr! Om ni ngnsin råkar ut för ngt liknande ställer jag gärna upp!

Förövrigt sitter jag och hackar tänder vid datan, tänker bums klä på mig och bädda ner mig! Drömde i natt om att jag hade jättelånga könshår - a.k.a mardröm! Därav har jag inte sovit så bra och tänker ta igen det nu! ^^

Källens hedersomnämnanden

"Hejsan tjena ? vem där ? lerJag e' en småtokig gbg kille som gillar att testa galena saker i livet. Typ som jackass fast kanske inte lika extrem då ! ler Jag tänkte iaf testa en galen sak nu och agera studsmatta ! Alltså låta en eller flera tjejer hoppa skutta och trampa på mig som jag vore en studsmatta. hahahaha vet det låter kanske lite galet men sån e' jag. Tänkte mest höra med dig om du skulel vilja testa att hoppa och trampa lite ? kanske om du hade någon eller några väninnor som skulel vilja vara med ? hehehe Tom med skorna på ioch allt om ni vill och vågar ! hahaha valfria skor !!!! hoppas jag inte skrämde iväg dig nu ! ler"

JaAa, jag vet vad ni tänker! Det här är ju för bra för att säga nej till! Vem vet när den här chansen kommer igen?! Om den ngnsin kommer igen?! ^^ Och det här är människor som lever och verkar bland oss....... Jag hoppas att han fortfarande lever och har hälsan när ni läser detta, även om han inte verkar ha så goda chanser i livet.. =P


Ulrika säger:
VAD GÖR DU?!
schlobb säger:
S P E L A R !
Ulrika säger:
OMG
Ulrika säger:
Slit inte ut pullfingern bara!


Man måste älska människor som står ut. Och har förmågan att anpassa sin nivå på samtal. ^^

"Ta inga fångar! Ät kakan! Segla iväg mot solnedgången!"
Det bästa jag läst, ikväll. ^^ Jag tycker vi låter det avsluta tisdagen, som förövrigt vart kakon! Låt oss leva veckan vidare med denna ljuvliga filosofi... ^^

13 oktober, 2009

När jag mötte Zigge

Satt på msn och skröt om de senaste frestelserna som passerat genom min kropp när vederbörande gav mig sjuuukt dåligt samvete, för jag har ju faktiskt hållt bra shack på det där det senaste.. Så på med trikåerna och ut o spring bara!

Men kilometer två fick ett snörpligt slut då jag mötte en kille i skrikig gul reflexväst ute o gick med sin pittbull. Jag spana först in hunden så jag visste var jag hade den och lyfte sen blicken med ett leende för att se om husse var värd att ragga på....................... Varpå han släpper på kopplet till hunden! O.O Som sketglad flyger in bland benen på mig! Och en så liten jänta som jag har inte kroppshydda eller strysel på lemmarna för att klara sånna rörelsekrafter. Så gjorde en kullerbytta i luften och stöp rakt ner i ett lerigt dike med en glad hund ovanpå mig.

Domen var omedelbar:
-NeEe VET DU VAD?! Det här var det värsta hundtricket jag har varit med om!
Och visst fan var det precis det de var. Zigge som hunden hette var inte ens hans, och killen var misstänksamt snabb med att deklarera att han aldrig tänkte skaffa barn. Hm.

Gjorde en snygg sorti och ett nytt försök att springa vidare, men efter min omtumlande nya bekantskap var efter knappa kilometern gårdagens förlamande migrän ett återuppståndet faktum. Men ynka 6km borde förlåta tårtan iaf?

"Pervorika"

"En korv i brevlådan, det är inte varje dag"

Nej det är inte varje dag. Men känner man mig så är det en möjlighet! Jag lever livet dag till dag med målet att varje dag göra ngn Glad/Överaskad/Förbannad. (Lite svårt att veta hur folk reagerar på olika saker lixom, man ska inte ha för stora krav på sig själv..)

Så har man varit hemma 30 minuter redan fått nya smeknamn och nya insikter om varför mitt liv i stan är så ruskigt givande ^^

Love/ Pervorika

09 oktober, 2009

Ny header!

SOM OM det skulle kunna gå obemärkt förbi.
Tyckte mkt om min första och saknar den redan. Även om den från dag ett blivit grundligt ifrågasatt. Måste allt ha en logisk förklaring? Kan det inte bara få vara fint.. Men nu har jag alltså på sätt och vis vikt mig för den stora massan och bytt.

Så - Bra eller Anus?

Jobb * Jobb = Fredag

07.00 Gick startskottet för fredagen i vänersborg, dagens första glädjeämne att beta av var tvätt. Hakade på mig allt min späda kropp klarade att släpa ner för trapporna och begav mig mot tvättstugan. När tvätten så väl skulle hängas så var de där!! - Ett par grå Y-front kalsonger från Gekås! I MIN TVÄTT! O.O Förskräckligt! Det här får bara inte hända!

Egentligen stör inte själva kalsongerna mig så mkt.. Jag menar de låg ju redan i maskinen så de har ju med största förmodan redan åkt en tur i den och var rena.. Visst, man kan ju känna att vederbörande som tvättar borde ta sitt ansvar och inte minst visa intresse själv att få med sig all sin tvätt ur maskinerna. Men föreställ er - Att detta skulle kunna vara ett par röda string i min vittvätt! Hur förbannad hade man inte blivit av det? Om de färgat allt babyrosa?! Då hade jag fanimig korsfäst trosjävlarna, tatt kort på det och hängt i tvättstugan, kompletterat med telefonnummer ifall ngn velat ha dem tillbaka.............................................. Snål som jag är hade jag fan fortsatt att använda alla rosa kläder med. Så det här måste förebyggas! Jag måste komma ihåg att kolla i maskinerna först! *Note to self*

12.30 Hoppade jag rakt i arbetskläderna så fort de kommit ner från tvättlinan och åkte till jobbet. Vilket resulterade i att jag jobbat 13 - 22 i halvblöta kläder. Oskönt, inget jag rekomenderar vidare.. Kallt som fan är det ute oxo. Tanterna har tjutit hela kvällen för jag haft så kalla händer. Jag med min sadistiskt lagda personlighet har njutit i själen samtidigt som jag med en samlad kuliss nickat medlidande..

På msn när jag kom hem:

"Donalds imorron efter jobbet. Jag kommer ff ihåg."
(Två risifrutti och onämnbart många kakor senare) Fan! Jag hade glömt! Jag som skulle banta hela kvällen inför detta! =S

08 oktober, 2009

Hiss O Diss

Jag hade egentligen en heelt annan tanke för det här inlägget. Men allt eftersom kvällen gått så har Jag blivit tvungen att omprioritera..

HISS
http://www.dammsugarpasar.nu/Default.aspx
Herre Gud vilken bra sida! Det här var PRECIS vad jag behövde i mitt liv just nu! Jag var varit i varje affär stan har att erbjuda, där det kan tänkas finnas dammsugarpåsar såklart.... MEN ICKE! Till den dammsugaren jag har finns bara påsarna att köpa i affären där den köptes, i Ed. Typ tio mil bort.. Så uppenbaras detta för mig! HUR BRA OCH SUPERLÄTT SOM HELST! PEOPLE LETS BUY VACCUMBAGS!

DISS
Det är ju bara för sorgligt! Tv utbudet av vad de vill kalla "underhållnings program" framkallar ju illamående. Vad ska man med en soffa till i dessa tider? När man vill gråta när man slår på tv:n. År 2010 måste bli ett rekordår i barnafödande, för de lyckliga få som kan underhålla sig i en annan möbelgrupp än soffan! Eller för all del behöver man ju inte gå ifrån den heller.. ^^

Svart på Vitt

"jag kan säga med 99% säkerhet att en kille tar en tjej som visar sig i cam alla dagar i veckan före en tjej som är så negativ som dig."

Give it to me - Hade DU velat inleda ett förhållande med ngn du vet haft camsex på regelbunden basis, framför ngn du vet totalvägrar det?

Är det bara jag som tycker att man får lite av en billig stämpel?

07 oktober, 2009

Ett kilo mjöl

En så förpillat bra humor jag kom över en dag som idag som idag som idag idag!

Ett rop på hjälp!

Städhjälp kanske, närmare bestämt. Detta måste vara bildbeviset på att jag inte kan hantera all nytillkommen golvyta som uppkommit till min distribution i badrummet! Ett lysande exempel på hur Ulrika gör när hon kommer hem från jobbet/ går och lägger sig. Det bästa med att det nu är avslöjat är att jag genast måste åtgärda.. Skönt att handfatet var rent iaf..



Vad som vart en bra dag blev rätt omgående skit. Jag visste väl att jag borde låtit horoskopet råda och åkt ngnjävlastans. Inte för att "kärleken har mig som mål" ändå tycks det men, snarare långt därifrån! Som plåster på såren verkar det ju som att pengar inte kunde ha gjort det hela bättre iaf (syftar på bilden). Nu sätter vi högre mål på Onsdagen och ser fram emot en ledig Torsdag!

06 oktober, 2009

Vet bäst som vet bättre!

Den ständiga kampen om vem som har rätt. Är det någon som vinner den egentligen? Och vad får den som vinner? Vad går det ut på att ständigt hävda sig mot andras tankar, tyckande och ord?

Hur går det för den som ger efter, för den som låter sig påverkas, eller för den som ligger unders och aldrig blir hörd?

Ibland ska man ta ett steg tillbaka, blunda. För att senare se på världen med friska ögon, på sina medmänniskor och kanske allra viktigast på sig själv. Så att man vet säkert att man står stadigt på en plats man verkligen vill vara på.

Dagens horoskop

"En resa kan du komma att göra nu och den kan bli romantisk för dig. Kärleken är på ett rart humör och du är dess mål. Du har lyckan med dig, men denna lyckan räcker inte till en spelvinst."
Skrattade gott igår när jag läste detta i GT med tanken att den som har kraft nog att driva ut mig på en resa imorgon efter jobbet måste kunna flytta berg! Sängen och jag har en avtalad tid och vi sviker inte varandra. Idag skrattar jag inte längre.
Det enda tisdagen uppbådat än så länge är att jag fått båda mina bröst ömsint mjölkade. Och jag vet inte om jag upplevde det så romantiskt! Visserligen står det "kan bli".... HM.
Även lillebror har gjort ett ärligt försök att driva mig från ursprungsplanen. Och visst har jag förstått att jag är omtalad i hans kretsar, men småspjuvrar? Tisdagens småtimmar låter jag väl vara osagda. Frågan är hur mkt smörsång som krävs innan jag viker mig.
Nej.

Låt oss raka benen, svära som fan när jag rakar av gåshuden och njuta när det varma vattnet svider i skärsåren *gone shaving*

Första dagen i mitt nya liv

JaAa så ä de!
Idag avverkades första dagen på jobbet med heltid. Kändes helt okej då jag fick en väldigt soft start! Kan bara hoppas att resten känns någorlunda lika bra och att lönen blir som en stor smällkyss på posten! Har under dagen tagit emot synpunkter på mina övriga levnadsvanor. Men för tillfället förblir resten som vanligt. Kan inte vända upp o ner på life as I know it bara för att passa normer.

Igår söndag besöktes GBG igen. Och IKEA <3 som har en synnerligen egen plats i mitt hjärta! Denna gången Kållered då jag i ett ögonblicks förrvirring svängde åt fel håll! Haha =D Men det var tur då de på kållered hade precis vad jag ville ha med mig hem! Så efter att ha svängt med mitt magiska kort lyfte pengarna på lätta vingar och i bilen hem fick jag sällskap av ett fint badrumsskåp! Andra gången i mitt liv jag är på IKEA själv och det här har ju gått jättebra! =D Hade även annat fint sällskap i bilen....

Godaste ever - Rekomenderas!
Mobilen går på högvarv dagarna i ända helt plötsligt och jag blir lika förvånad varje gång den ber om uppmärksamhet. Det värmer i hjärteroten att ni finns där ute och lägger tid på att ha bekymmer om mig, STORA KRAMAR!

05 oktober, 2009

KUK OCH PIZZA

Kukpizza? Pizzakuk? Pizza och en kuk som betalar?
Lixom, hur svårt kan det vara?! Är det för mkt att begära av en ledig helg?!
Mkt tydligt det.

Det är tur att jag har mig själv. Så att kvällen slutade med gott sällskap. Mig + Pizza ^^
Synd bara jag fick bju migsjälv! Och tack till alla som tänkte på mig idag när ni åt bullar!!
*Fittar o Gnäller*

Go'Natt!

03 oktober, 2009

Kavli är modellen!

Det här bör koras till ngt av det bästa i reklamväg som ngnsin sänds på tv. Det är på Kavli de riktiga snillena jobbar! <3



01 oktober, 2009

.:Torsdagar:.

Torsdagar är mina all time high hatdagar. Finns inget med torsdagar att gilla. Så har det alltid varit så långt jag kan minnas (för att inte nämna att det inte är så långt ^^). Men idag har varit idel possitiva överaskningar. Började dagen med att gå upp när väckarklockan ringde (!), när jag kom ut var det ingen frost så jag slapp skrapa rutor! =D Tacklade dagens hemska arbetspass med ett öppet sinne och genuint leende, toppade detta med att jobba eftermiddagen i en annan arbetsgrupp vilket var en ren egokick! ^^ Powernappade bara en timme efter jobbet (!!) och den största överaskingen var när jag nu slog mig till ro och insåg att jag storstädat hela lägenheten. WAOW! =D Nu har jag ju hela min lediga helg över att bara göra sånt jag vill! Är det så här normala människor gör? Smart uttänkt ju.... ^^


Taklökar från VBG
Fick MMS av mor som skulle skryta med sina taklökar som hon tatt bild på. Jag som är som jag är och var inte sen med att ta bild på mina egna för att minnsann visa att det är lite bättre, lite snyggare i vänersborg..


Hemmavid
Bild till er som aldrig är, aldrig varit och aldrig kommer komma hem till mig. Så här ser det ut efter ikväll, lite plottrigt kanske, men det är vad man kallar ett levande hem? haha Och nu är det REENT. Jag kommer sova bättre än på länge! Trots en enorm fullmåne på himlen..
"Ja men kuken e blind."
Lillebror som konstaterar, ja, att fula fittor inte är ngt hinder förmodar jag? *asg*

Bye Bye September

And money long gone!
Även om det känns obeskrivligt skönt att byta blad på almenackan och få ngt nytt att se fram emot, så känns det inte lika skönt med åtagandena som hör där till. Som att betala räkningar. För att jämföra förra månadens 2500 med denna månadens 5200! Det lämnar ju ingen lön kvar att leva på! Och oktober som ser ut att bli en tämligen dyr månad.. Dax att se sig om efter alternativa inkomster kanske? Torsdag eftermiddag är fortfarande obokad om det är ngn som är intresserad av att hyra sällskapsdam! (Hört att det finns fina pengar att tjäna på att sälja sig ;) ).. Tur jag har en heltidslön att se framemot! ^^

29 september, 2009

Med öppna armar


Fick ett MMS imorse som inte bättre kunde skildrat känslan som säkert slog ner som ett isblock över många nyvakna svenskar på väg till jobbet. Även jag drabbades hårt av denna otäcka överaskning. Men nu är den här, bara att ställa väckarklockan ett snäpp tidigare.

Under kvällen har en rad väntade återseenden gjorts. Och givetvis välkomnar jag er hjärtligt tillbaka. Som alltid ^^ Oavsett hur fittsurt och gnälligt det är, hur länge det än dröjer så vet jag ju att alla återvänder tids nog. Och hur njutbart är det inte, att skåda stolthet totalt nedbruten komma ålandes tillbaka för att åter få styrka sig i min strålglans. Det är väl helt enkelt så att det bara finns en av mig.

Åkte som sagt till IKEA igår för att köpa ett badrumsskåp för 700. Kom hem med stolar till ett värde av 1600.. Åkte idag till OBS för att TITTA på lampor och kom hem med gardiner för 400.. Och jag kunde inte vara nöjdare! Vad mer ska jag spontant byta ut och slänga bort ur mitt liv innan veckan är över?! ^^

http://www.youtube.com/watch?v=SUiqUFiD6gI

28 september, 2009

Lapdog - Bad dog

Bilen packades full med bra musik och styrdes mot IKEA bäckebol efter noga övervägning. Mobilen ringde oavbrutet på vägen ner vilket resulterade i att när de sista samtalen gjorde intresseanmälan dog batteriet. Inget problem i dåläget.. Efter 1½ timmes bilresa fanns givetvis inte det jag ville ha på lagret. Men inte åker man hem lottlös från IKEA? Nono, i bagaget fick jag ist fyra fina kökstolar, TOPP!

Väl hemma bar jag upp första lasten med kartonger i lägenheten, hängde av mig ytterkläder o nycklar och återvände ner till bilen för att hämta det sista. För att på vägen upp igen tarvligt nog rycka i ytterdörren och inse att klockan tickat på och ytterdörren preciiiiiiis låst sig! Så där stod jag utan jacka i högklackade skor, stormblåst och pissregn, armarna fulla med kartonger och småplotter. Med en död mobil i fickan och nycklarna uppe i lägenheten! VAD INTRESSANT!
Kommer få ångest att lämna lägenheten efter detta..

Dagens parentes
(Jag måste säga att jag älskar subtila hintar, tysta bestraffningar och psykiska mindgames. Jag använder dem ofta och kan inte låta bli att skratta när de allt som oftast kommer tillbaka. Det är ju fegt egentligen, varför är man inte bara ärlig. Det kanske är roligare och mer intressant såhär?)

Det kan ju tyckas självklart att mellan två ting välja det bästa. Att välja glädje. Att välja att må bra. Men hur vet man vilket av tingen som innebär just detta?! Jag kan helt enkelt inte sluta överanalysera, kritisera och ifrågasätta. Vänder och vrider tills allt ser lika illa ut. Lr var det så illa från början? Hur vet man?

All out of Happy Endings.

Med en eftersmak av lök

När man vaknar nio timmar senare och fortfarande känner smaken av gårdagen. Som 16 timmar efter intag fortfarande känns sprudlandelevande i munnen, jag vet inte, ska man kalla det extra prisvärd njutning när det håller i sig så?

Det av måndagen som fortfarande ligger framför mig har många lika goda alternativ. Beslutångesten krampar i hjärnbalken och risken är stor att det inte blir gjort ngt alls bara för det. Lets hit MSN and play some, the answers will come to me!

.:Fettohelg:.

Började redan lördag förmiddag med att jag hade bakat en stor toscakaka till jobbet som givetvis smakades av i flera omgångar efter lunch..

Lördagkväll dukades upp i soffan, med två olika sorters chips, ramlösa och film. Mys! Dock avnjöts det i gott sällskap så allt hamnade inte runt min slanka midja.. ^^ Såg Ladder 49 - Typisk tjejfilm, bra, inte överväldigande bra. Och Da Vinci Koden - Väldigt bra! Att jag inte sett den tidigare, inte annat än att man får sig en tankställare kring "sanningarna" i biblen. =) Kvällen avslutades först kring två snåret, en trött flicka stöp i säng för att vakna kl sex igen redo för mera jobb, då med pandaögon och en andedräkt som kunde döda småbarn..

Söndag förmiddag bjöd på mera kakor och efter jobbet slukades restrerande chips från kvällen innan. Farligt att lämna sådanna frestelser framme =P Kvällen var bokad för Uddevalla så det var bara att haka på den extra långa "gå bort" tarmen och bege sig. ^^

Och nu sitter Jag här.
Trött, mätt och sönderskrattad. En pizza senare och 7 kronor rikare kan jag summera att det är så här man ska avsluta en bra vecka! Storstilat =D Trots att jag anklagats för min enkelspåriga personlighet och psykiska övergrepp var kvällen värd en Dumlekola, som tack för trevligt sällskap? ^^ Den följer iaf med mig till sängen nu där den ska få gå sitt öde till mötes..

Go'Natt!

26 september, 2009

Underbar och Älskad av alla

schlobb säger:
alltid är det något med dig

Ulrika säger:
Jag säger ju det, jag är så jävla speciell <3

schlobb säger:
ja det är inte alla som får åka den lilla bussen inte!

Ulrika säger:
Hur menar du nu?

schlobb skickar:


Ulrika säger:
Fy fan.

Smider planer för kvällen

18:08
********

filmen "Troja" kan vi se =) eller annan film :P


18:09
HappyPancake

Ja, Brad Pitt är precis vad jag skulle vilja spendera kvällen med..


.... >.< haha

LÖNEFREDAG

Idag är dagen man med jämna mellanrum loggar in på internetbanken bara för att. Bara för att titta på den. Njuta av den medans den finns där. Lönen. ^^

Torsdagkvällen blev oväntat längre än planerat med ny bekanskap i soffan tittades det på "Män som hatar kvinnor". Mkt trevligt! Dock oootroligt segt att pilla sig ur sängen och till jobbet i morses när sömnen varit bristfällig.

Dagens prestation - Toscakaka. När det var dags att komma ut ur ugnen drog den en djup lättnads suck, och sjönk ihop till ingenting. HM, intressant! Tvingades jag tänka för att inte bli förbannad. Tackar Kaj Pollak för tipset..

Sitter djupt försjunken vid datan och läser om alternativa metoder att sänka sitt kolesterol bla. (Förövrigt en väldigt läsvärd artikel som rekomenderas! http://www.nyfikenvital.org/?q=node/147 ) när mobilen plingar till och detta MMS uppenbaras på skärmen:


Ödets ironi. Dessutom pizza MMS nummer TVÅ denna veckan av samma individ! Jag borde svarat att jag inte njuter med ögonen.. Detta drog upp en diskussion som resulterade i att på söndag battlas det i pizza ätande. Och jag har redan lovat att vinna för att få min pizza gratis plus en. *nöjd* Jag är redan hungrig... *räknar ner timmar till söndag*