29 oktober, 2009

Countdown till - Ledig helg!

Torsdag - Fröken slog upp ögonen och kunde efter snabbt överläggande konstatera att jag innehar den enormaste blåsan, då jag inte kissat på 11½timmar!

Resten av förmiddagen korvade jag i sängen, småsov och kikade ut på det strålande solskenet. Men sängen var bättre..

Jobbat 13 - 22. Känner mig som ett paket manglad köttfärs. Det finns inte ngt som inte gör ont. =( Fryser gör jag med =C Värdelös dag på jobbet då jag hade sparat så mkt jobb som jag slappt nog förväntat mig skulle vara undanröjt när jag kom på eftermiddagen idag. Icke, jag fick snällt nog göra rätt för mig, plus lite till. I love ansvar and babysitting vuxna kollegor.

Men nu lägger vi torsdagen till handlingarna, med glädje! Och ser framemot EN arbetsdag till innan ledig helg. Allahelgona inte minst!

Dagens parentes:
(På mitt handfat bor en tandborste som inte är min. En grön och vit. Om detta känns mysigt eller obehagligt vet jag inte ännu. Men där bor den. En tandborste som är grön och vit.)

21 oktober, 2009

Kvitter utan fågel

Som ett glödgat spett rakt genom hjärtat när ljudet av kvitter fyllde min lägenhet ikväll. I köket satt mitt ena marsvin Kokos och kvittrade för fullhals i panik och det såg ut som hennes små pepparkorns ögon skulle tränga ur huvudet på henne.

Alla våra tidigare marsvin började alltid kvittra på natten när det snart var dax för dem att jordfästas. Men med blotta två år lagda till handlingarna, vet jag inte om det är läge att börja fundera på alternativa metoder på avlivning eller om detta var ett lömskt trick att komma ur buren.

Då hon genast fick komma till matte och ligga o mysa i sängen en stund samtidigt som vi palperade efter cancersvulster. Tills hon kissade ner hela mig och tvärt o snopet kom tillbaka till sin torra tillvaro i buren. Me dont like urin on me.

20 oktober, 2009

Stora o små lingon

Jojo men, vid den här tiden på året är skogen full av dem har jag förstått.. Riktigt stora, sura o jävliga. Passa er för dem!

Dessutom är det ju älgjakt ute i skogarna nu så om man inte är försiktig kan man inte bara råka ut för beska lingon utan en ordentlig portion med bly. Aldrig roligt att bli träffad av ngtdera..

Alltså - Lingonmattan är utrullad, redo att beträdas, låt oss se om du har gummit som krävs!

PS.

Läste igenom bloggen och skrattade. För slapp för att redigera tänker jag bara göra ett tillägg.
Jag har inte bara ätit i helgen, haha. Spenderade fredagkvällen på gymmet och preppade för ett par timmar ifred. Dra åt helvete vad många människor fler än jag som inte har ngt liv =D

Lördag vart en lång smutsig promenad i skogen, vad annat kan man vänta sig när det inte annat än regnar? Det är därför man har gymkort för att slippa skogen på hösten *reminder to self*

Söndag plogade jag genom överby utan att köpa ngt alls. "Nio dagar till lön, Nio dagar till lön".. Så iom att det inte kan klassas som shopping måste det vara motion va?? ^^

Måndag var obligatorisk sovmorgon till 12! Sen Torp köpcentrum där jag fick två nya leggins och knäsockar <3 Annars har jag suttit vid datan halv inkrupen i dataskärmen och hysteriskt surfat efter hus. Man förundras över hur folk har det hemma. Och att de inte ens städar inför korttagning. *ser mig omkring* Läge att avrunda där kanske.. =P Köp mig ett hus! DS.

19 oktober, 2009

Helgens förlorade blogginlägg

Det är alltså nu jag ska ta igen hela helgens bloggande i en enda jättestor SUPERBLOGG! För man kan ju inte ha tid över att blogg jämt...

Nutrition, Motion o Passion - Har varit ledord mina tre otrooligt sköna lediga dagar!

Jag idkar egentligen inte handtvätt. Men. Ingen ledig helg utan mina favorit mysleggins! Och dessa låg i tvätten efter att jag hade jobbat i dem, och att få tvättid i vår tvättstuga, ja, ni ser ju hur det gick. Men kolla färgen på vattnet! Bilden gör det inte ens rättvisa! OMFG! Det är vid tillfällen som detta som man verkligen tar sig en funderare över vad fan man har gjort det senaste. Eller är det så, att man blir så här jävla snuskig på kläderna av att jobba hemma hos andra? =S Glad att jag tvättade dem innan myshelgen!

Guldet som blev till sand. Ja lite så var det, jag önskade och längtade efter choklad. Och ni ser ju vad jag fick....... Minimajs - Förresten VERKLIGEN INTE ngt jag rekomenderar. Inte om det är choklad man egentligen vill ha iaf. *hrmpf* Hyrde Wolverine, helt okej film, hade nog förväntat mig mer.


Den som väntar på ngt gott! Ger det till sig själv när ingen annan ser, haha! Dock till den som tror att jag invigde mina vinglas med ngt välsmakande kan jag sanningsenligt säga att så är det icke. Gurkmeja o vatten, SKÅL!

Skulle ta kort för att visa upp mitt nya fina diadem i pantertant tema. Resultatet, en medioker porträttbild uppvisandes en kaotisk bakgrund efter en rekordslapp helg som pendlat mellan sängen och soffan. Mer av det! Imorgon för jag min karriär med heltid vidare igen, 7-16. Ägna mig en tanke! Puss o Go'Natt!

14 oktober, 2009

Same same, but different

Jag blir rörd. När jag hör att människor i min omgivning ser ngt vidrigt och genast tänker på mig. Det är detta jag har jobbat så hårt för i alla år ^^ Ikväll vart det detta klippet som påminde om fröken, se och njuut, hehe:




Bättre än porr! Om ni ngnsin råkar ut för ngt liknande ställer jag gärna upp!

Förövrigt sitter jag och hackar tänder vid datan, tänker bums klä på mig och bädda ner mig! Drömde i natt om att jag hade jättelånga könshår - a.k.a mardröm! Därav har jag inte sovit så bra och tänker ta igen det nu! ^^

Källens hedersomnämnanden

"Hejsan tjena ? vem där ? lerJag e' en småtokig gbg kille som gillar att testa galena saker i livet. Typ som jackass fast kanske inte lika extrem då ! ler Jag tänkte iaf testa en galen sak nu och agera studsmatta ! Alltså låta en eller flera tjejer hoppa skutta och trampa på mig som jag vore en studsmatta. hahahaha vet det låter kanske lite galet men sån e' jag. Tänkte mest höra med dig om du skulel vilja testa att hoppa och trampa lite ? kanske om du hade någon eller några väninnor som skulel vilja vara med ? hehehe Tom med skorna på ioch allt om ni vill och vågar ! hahaha valfria skor !!!! hoppas jag inte skrämde iväg dig nu ! ler"

JaAa, jag vet vad ni tänker! Det här är ju för bra för att säga nej till! Vem vet när den här chansen kommer igen?! Om den ngnsin kommer igen?! ^^ Och det här är människor som lever och verkar bland oss....... Jag hoppas att han fortfarande lever och har hälsan när ni läser detta, även om han inte verkar ha så goda chanser i livet.. =P


Ulrika säger:
VAD GÖR DU?!
schlobb säger:
S P E L A R !
Ulrika säger:
OMG
Ulrika säger:
Slit inte ut pullfingern bara!


Man måste älska människor som står ut. Och har förmågan att anpassa sin nivå på samtal. ^^

"Ta inga fångar! Ät kakan! Segla iväg mot solnedgången!"
Det bästa jag läst, ikväll. ^^ Jag tycker vi låter det avsluta tisdagen, som förövrigt vart kakon! Låt oss leva veckan vidare med denna ljuvliga filosofi... ^^

13 oktober, 2009

När jag mötte Zigge

Satt på msn och skröt om de senaste frestelserna som passerat genom min kropp när vederbörande gav mig sjuuukt dåligt samvete, för jag har ju faktiskt hållt bra shack på det där det senaste.. Så på med trikåerna och ut o spring bara!

Men kilometer två fick ett snörpligt slut då jag mötte en kille i skrikig gul reflexväst ute o gick med sin pittbull. Jag spana först in hunden så jag visste var jag hade den och lyfte sen blicken med ett leende för att se om husse var värd att ragga på....................... Varpå han släpper på kopplet till hunden! O.O Som sketglad flyger in bland benen på mig! Och en så liten jänta som jag har inte kroppshydda eller strysel på lemmarna för att klara sånna rörelsekrafter. Så gjorde en kullerbytta i luften och stöp rakt ner i ett lerigt dike med en glad hund ovanpå mig.

Domen var omedelbar:
-NeEe VET DU VAD?! Det här var det värsta hundtricket jag har varit med om!
Och visst fan var det precis det de var. Zigge som hunden hette var inte ens hans, och killen var misstänksamt snabb med att deklarera att han aldrig tänkte skaffa barn. Hm.

Gjorde en snygg sorti och ett nytt försök att springa vidare, men efter min omtumlande nya bekantskap var efter knappa kilometern gårdagens förlamande migrän ett återuppståndet faktum. Men ynka 6km borde förlåta tårtan iaf?

"Pervorika"

"En korv i brevlådan, det är inte varje dag"

Nej det är inte varje dag. Men känner man mig så är det en möjlighet! Jag lever livet dag till dag med målet att varje dag göra ngn Glad/Överaskad/Förbannad. (Lite svårt att veta hur folk reagerar på olika saker lixom, man ska inte ha för stora krav på sig själv..)

Så har man varit hemma 30 minuter redan fått nya smeknamn och nya insikter om varför mitt liv i stan är så ruskigt givande ^^

Love/ Pervorika

09 oktober, 2009

Ny header!

SOM OM det skulle kunna gå obemärkt förbi.
Tyckte mkt om min första och saknar den redan. Även om den från dag ett blivit grundligt ifrågasatt. Måste allt ha en logisk förklaring? Kan det inte bara få vara fint.. Men nu har jag alltså på sätt och vis vikt mig för den stora massan och bytt.

Så - Bra eller Anus?

Jobb * Jobb = Fredag

07.00 Gick startskottet för fredagen i vänersborg, dagens första glädjeämne att beta av var tvätt. Hakade på mig allt min späda kropp klarade att släpa ner för trapporna och begav mig mot tvättstugan. När tvätten så väl skulle hängas så var de där!! - Ett par grå Y-front kalsonger från Gekås! I MIN TVÄTT! O.O Förskräckligt! Det här får bara inte hända!

Egentligen stör inte själva kalsongerna mig så mkt.. Jag menar de låg ju redan i maskinen så de har ju med största förmodan redan åkt en tur i den och var rena.. Visst, man kan ju känna att vederbörande som tvättar borde ta sitt ansvar och inte minst visa intresse själv att få med sig all sin tvätt ur maskinerna. Men föreställ er - Att detta skulle kunna vara ett par röda string i min vittvätt! Hur förbannad hade man inte blivit av det? Om de färgat allt babyrosa?! Då hade jag fanimig korsfäst trosjävlarna, tatt kort på det och hängt i tvättstugan, kompletterat med telefonnummer ifall ngn velat ha dem tillbaka.............................................. Snål som jag är hade jag fan fortsatt att använda alla rosa kläder med. Så det här måste förebyggas! Jag måste komma ihåg att kolla i maskinerna först! *Note to self*

12.30 Hoppade jag rakt i arbetskläderna så fort de kommit ner från tvättlinan och åkte till jobbet. Vilket resulterade i att jag jobbat 13 - 22 i halvblöta kläder. Oskönt, inget jag rekomenderar vidare.. Kallt som fan är det ute oxo. Tanterna har tjutit hela kvällen för jag haft så kalla händer. Jag med min sadistiskt lagda personlighet har njutit i själen samtidigt som jag med en samlad kuliss nickat medlidande..

På msn när jag kom hem:

"Donalds imorron efter jobbet. Jag kommer ff ihåg."
(Två risifrutti och onämnbart många kakor senare) Fan! Jag hade glömt! Jag som skulle banta hela kvällen inför detta! =S

08 oktober, 2009

Hiss O Diss

Jag hade egentligen en heelt annan tanke för det här inlägget. Men allt eftersom kvällen gått så har Jag blivit tvungen att omprioritera..

HISS
http://www.dammsugarpasar.nu/Default.aspx
Herre Gud vilken bra sida! Det här var PRECIS vad jag behövde i mitt liv just nu! Jag var varit i varje affär stan har att erbjuda, där det kan tänkas finnas dammsugarpåsar såklart.... MEN ICKE! Till den dammsugaren jag har finns bara påsarna att köpa i affären där den köptes, i Ed. Typ tio mil bort.. Så uppenbaras detta för mig! HUR BRA OCH SUPERLÄTT SOM HELST! PEOPLE LETS BUY VACCUMBAGS!

DISS
Det är ju bara för sorgligt! Tv utbudet av vad de vill kalla "underhållnings program" framkallar ju illamående. Vad ska man med en soffa till i dessa tider? När man vill gråta när man slår på tv:n. År 2010 måste bli ett rekordår i barnafödande, för de lyckliga få som kan underhålla sig i en annan möbelgrupp än soffan! Eller för all del behöver man ju inte gå ifrån den heller.. ^^

Svart på Vitt

"jag kan säga med 99% säkerhet att en kille tar en tjej som visar sig i cam alla dagar i veckan före en tjej som är så negativ som dig."

Give it to me - Hade DU velat inleda ett förhållande med ngn du vet haft camsex på regelbunden basis, framför ngn du vet totalvägrar det?

Är det bara jag som tycker att man får lite av en billig stämpel?

07 oktober, 2009

Ett kilo mjöl

En så förpillat bra humor jag kom över en dag som idag som idag som idag idag!

Ett rop på hjälp!

Städhjälp kanske, närmare bestämt. Detta måste vara bildbeviset på att jag inte kan hantera all nytillkommen golvyta som uppkommit till min distribution i badrummet! Ett lysande exempel på hur Ulrika gör när hon kommer hem från jobbet/ går och lägger sig. Det bästa med att det nu är avslöjat är att jag genast måste åtgärda.. Skönt att handfatet var rent iaf..



Vad som vart en bra dag blev rätt omgående skit. Jag visste väl att jag borde låtit horoskopet råda och åkt ngnjävlastans. Inte för att "kärleken har mig som mål" ändå tycks det men, snarare långt därifrån! Som plåster på såren verkar det ju som att pengar inte kunde ha gjort det hela bättre iaf (syftar på bilden). Nu sätter vi högre mål på Onsdagen och ser fram emot en ledig Torsdag!

06 oktober, 2009

Vet bäst som vet bättre!

Den ständiga kampen om vem som har rätt. Är det någon som vinner den egentligen? Och vad får den som vinner? Vad går det ut på att ständigt hävda sig mot andras tankar, tyckande och ord?

Hur går det för den som ger efter, för den som låter sig påverkas, eller för den som ligger unders och aldrig blir hörd?

Ibland ska man ta ett steg tillbaka, blunda. För att senare se på världen med friska ögon, på sina medmänniskor och kanske allra viktigast på sig själv. Så att man vet säkert att man står stadigt på en plats man verkligen vill vara på.

Dagens horoskop

"En resa kan du komma att göra nu och den kan bli romantisk för dig. Kärleken är på ett rart humör och du är dess mål. Du har lyckan med dig, men denna lyckan räcker inte till en spelvinst."
Skrattade gott igår när jag läste detta i GT med tanken att den som har kraft nog att driva ut mig på en resa imorgon efter jobbet måste kunna flytta berg! Sängen och jag har en avtalad tid och vi sviker inte varandra. Idag skrattar jag inte längre.
Det enda tisdagen uppbådat än så länge är att jag fått båda mina bröst ömsint mjölkade. Och jag vet inte om jag upplevde det så romantiskt! Visserligen står det "kan bli".... HM.
Även lillebror har gjort ett ärligt försök att driva mig från ursprungsplanen. Och visst har jag förstått att jag är omtalad i hans kretsar, men småspjuvrar? Tisdagens småtimmar låter jag väl vara osagda. Frågan är hur mkt smörsång som krävs innan jag viker mig.
Nej.

Låt oss raka benen, svära som fan när jag rakar av gåshuden och njuta när det varma vattnet svider i skärsåren *gone shaving*

Första dagen i mitt nya liv

JaAa så ä de!
Idag avverkades första dagen på jobbet med heltid. Kändes helt okej då jag fick en väldigt soft start! Kan bara hoppas att resten känns någorlunda lika bra och att lönen blir som en stor smällkyss på posten! Har under dagen tagit emot synpunkter på mina övriga levnadsvanor. Men för tillfället förblir resten som vanligt. Kan inte vända upp o ner på life as I know it bara för att passa normer.

Igår söndag besöktes GBG igen. Och IKEA <3 som har en synnerligen egen plats i mitt hjärta! Denna gången Kållered då jag i ett ögonblicks förrvirring svängde åt fel håll! Haha =D Men det var tur då de på kållered hade precis vad jag ville ha med mig hem! Så efter att ha svängt med mitt magiska kort lyfte pengarna på lätta vingar och i bilen hem fick jag sällskap av ett fint badrumsskåp! Andra gången i mitt liv jag är på IKEA själv och det här har ju gått jättebra! =D Hade även annat fint sällskap i bilen....

Godaste ever - Rekomenderas!
Mobilen går på högvarv dagarna i ända helt plötsligt och jag blir lika förvånad varje gång den ber om uppmärksamhet. Det värmer i hjärteroten att ni finns där ute och lägger tid på att ha bekymmer om mig, STORA KRAMAR!

05 oktober, 2009

KUK OCH PIZZA

Kukpizza? Pizzakuk? Pizza och en kuk som betalar?
Lixom, hur svårt kan det vara?! Är det för mkt att begära av en ledig helg?!
Mkt tydligt det.

Det är tur att jag har mig själv. Så att kvällen slutade med gott sällskap. Mig + Pizza ^^
Synd bara jag fick bju migsjälv! Och tack till alla som tänkte på mig idag när ni åt bullar!!
*Fittar o Gnäller*

Go'Natt!

03 oktober, 2009

Kavli är modellen!

Det här bör koras till ngt av det bästa i reklamväg som ngnsin sänds på tv. Det är på Kavli de riktiga snillena jobbar! <3



01 oktober, 2009

.:Torsdagar:.

Torsdagar är mina all time high hatdagar. Finns inget med torsdagar att gilla. Så har det alltid varit så långt jag kan minnas (för att inte nämna att det inte är så långt ^^). Men idag har varit idel possitiva överaskningar. Började dagen med att gå upp när väckarklockan ringde (!), när jag kom ut var det ingen frost så jag slapp skrapa rutor! =D Tacklade dagens hemska arbetspass med ett öppet sinne och genuint leende, toppade detta med att jobba eftermiddagen i en annan arbetsgrupp vilket var en ren egokick! ^^ Powernappade bara en timme efter jobbet (!!) och den största överaskingen var när jag nu slog mig till ro och insåg att jag storstädat hela lägenheten. WAOW! =D Nu har jag ju hela min lediga helg över att bara göra sånt jag vill! Är det så här normala människor gör? Smart uttänkt ju.... ^^


Taklökar från VBG
Fick MMS av mor som skulle skryta med sina taklökar som hon tatt bild på. Jag som är som jag är och var inte sen med att ta bild på mina egna för att minnsann visa att det är lite bättre, lite snyggare i vänersborg..


Hemmavid
Bild till er som aldrig är, aldrig varit och aldrig kommer komma hem till mig. Så här ser det ut efter ikväll, lite plottrigt kanske, men det är vad man kallar ett levande hem? haha Och nu är det REENT. Jag kommer sova bättre än på länge! Trots en enorm fullmåne på himlen..
"Ja men kuken e blind."
Lillebror som konstaterar, ja, att fula fittor inte är ngt hinder förmodar jag? *asg*

Bye Bye September

And money long gone!
Även om det känns obeskrivligt skönt att byta blad på almenackan och få ngt nytt att se fram emot, så känns det inte lika skönt med åtagandena som hör där till. Som att betala räkningar. För att jämföra förra månadens 2500 med denna månadens 5200! Det lämnar ju ingen lön kvar att leva på! Och oktober som ser ut att bli en tämligen dyr månad.. Dax att se sig om efter alternativa inkomster kanske? Torsdag eftermiddag är fortfarande obokad om det är ngn som är intresserad av att hyra sällskapsdam! (Hört att det finns fina pengar att tjäna på att sälja sig ;) ).. Tur jag har en heltidslön att se framemot! ^^