21 juni, 2010

SEMESTER - Dag 1

Vaknade första gången vid nio och avnjöt frukost i lung o ro med S, bestående av hembakt bröd (skryt). Sen la vi oss igen och tog lite sovmorgon på sovmorgonen. De är de bäsa! ^^ Mamma ringde så lägligt när vi vaknat igen så jag kunde bjuda in migsjälv på gratis middag. =D Nu har jag packat övernattningsväskan så efter min gratis middag åker jag djupare innåt dalsland för att leva lite lantliv ett par dagar. I mina väskor finns, solkläder, blåkläder, träningskläder. I'll have some good days =P

Dagens Parentes
(Jag visste inte att jag ville ha nya krukor. Men det måste ju vara så. Annars finns det ju ingen anledning till att jag välte och slogsönder en hel trave av de jag redan ägde....)

19 juni, 2010

Klockan är tolv - Och aAallt är luugnt!

Dagens drömminne - Drömde att jag frågade min snälla pojkvän om jag fick gå ut på krogen utan ngt på överkroppen, alla andra gör ju det?! Jag fick och jag gjorde. Tämligen obehaglig dröm! VaAar har jag fått det ifrån?!

Dagens näringsintag - Två torra knäckebröd med ost. Ett blåbärs muffins med kaffe. En skål gröt utan mjölk.

Dagens väder - Strålande sol, snart övergående i periodiska ÖSregn med tillhörande åska.

Dagens prestation - Jobb 14 till 22. Alternativt rulla ur sängen imorse...

Dagens ansträgning - Det hände sig som så att jag snubblade över ett hopprep när jag plogade mig genom lägenheten imorse. "Se här, där ligger det." Jag har aldrig kunnat hoppa hopprep. Så kom det sig att jag har haft hjärtklappning hela kvällen. Fysisk ansträgning är livshotande.

Dagens migrän - Jag hinner inte. Jag hinner inte kamma mig! Jag hinner inte äta! Jag hinner inte ta paus för att kissa! Jag hinner inte svara i telefon! Jag hinner inte planera helgens schema! Vart tar all tid vägen?!

Dagens suck - Hallonsylt på köksgolvet. Jag omformulerar mig; MKT hallonsylt på köksgolvet.

Dagens glada tanke - Tre, alltså TRE, fast nu bara TVÅ arbetsdagar kvar till SEMESTER!

Dagens största varmaste kram - Till bästaste Samuel som lagat bromsarna på min bil! Vad ska jag med en hel verkstad full i karlar till när de inte kan lyckas med vad det tydligen bara behövdes en man till att klara av? =D Om du visste vad jag längtar till semester, att få ligga kvar i sängen när du går upp för att jobba.. ^^ Elakt, men jag menar det. Med all kärlek jag kan uppbåda förstås, hihi =P Puss!

Dagens skönaste - Den stundande återföreningen med min nya anddunskudde som införskaffades på IKEA igår. På den ska jag njuta mig genom åtskilliga nätter i framtiden! Och det får därmed även vara dagens avslutning! =)

13 juni, 2010

With a scent of hangover
























Jepp. Igår var det ledig lörda. Vår nya ovana trogen hade Cissi redan tidigt i veckan bokat mig för Lipz. Det gäller att vara först ut för att få ta del av min dyrbara kvalitetstid serrni ;P
Idag vaknade jag upp okristligt tidigt, där jag låg utslagen på rygg mådde jag oförskämt bra, omgiven av ett tätt dis som formligen stank bakfylla. När jag en stund senare även lyckats slita tungan från gommen återstod det inga tvivel om var diset uppstigit från... Vem bestämde att bakfylla skulle smaka som att suga på en nerspydd dammig gatsten som stått och jäst i morgonsolen? Men kul hade vi.
Nu ska jag återvända till ryggläge undertäcket. Även om man inte mår så illa är bakfylla en utmärkt förevändning för att slippa göra ngt alls =P Och min fylla var ju onekligen vansinnigt konstruktiv, jag fick med mig cykeln hem som stått i stan i två veckor utan att jag orkat hämta hem den. Dagens prestation avklarad redan 03.00, tumme upp på det! =D
Dagens parentes
(Jag önskar att alla mina kritiska läsare lägger noggrann uppmärksamhet på rubriken och berömmer mig för att jag, iaf tror jag, att jag fått det rätt denna gången ;P)

12 juni, 2010

Ytterligare bekräftelse

Just som man accepterat att åren går, att det bästa alltjämt ligger bakom en. Funnit sig till ro i sin nya tillvaro och börjat samla vuxenpoängen på hög. Då -

Då får man visa legitimation för att köpa svagdricka till en vårdtagare i dagvaruhandeln!

Låter som att jag är lastgammal, är ju bara 23, men ibland efter riktigt långa arbetspass känns de som att det är det nya 40.. Ett tack går till spolingen i kassan på Meny =P

10 juni, 2010

Ett uns sanning så här på torsdag kvällen? =P

Varför ger män sina snoppar namn?
- De vill vara kompis med den som fattar alla beslut.

Vad säger en blondin då hon ska byta en glödlampa?
- Älskling, kan du komma ett ögonblick?

08 juni, 2010

Ett genombrott?

Äntligen! Ett erkännande! Det är nu det händer. Allt mitt hårda arbete har betalat av sig...(?!) Nu kan alla där ute njuta av Ulrika! Efter det här kommer jag bli stor, en kändis! Eller..? Det är fritolkning =D (Det är här jag borde förtydliga att bilden inte har ngt samband med mig som person att göra =P )

06 juni, 2010

06.00 - Frukost

Sitter och tuggar skamset i mig av min skål med torra rågflingor. Öppnade skafferiet förut och upptäckte till min stora fasa att havregrynen var slut! Hur kan det ens vara möjligt?! Det här hade aAaldrig hänt om jag hade bott ihop med ngn!

Ja alltså, havregrynen hade lika väl varit slut. Men jag hade aldrig i livet själv tagit på mig skulden för det.... =P

One Two Step

Varför tyckts det alltid vara så, att för varje bra dag man får i livet, följer minst två mindre bra. Lördag har inte vart kul. Och bortförklaringarna till det är fler än ansträgningarna till att försöka göra den bättre.

Ibland är det skönt att deppa lite. Då håller man sig onekligen på jorden. Synd om dem det går ut över. Gjort mitt bästa för att gömma mig hemma under tiden som jag brottas med mina tankenötter, självförkastelse och känslan av att inte vara tillräcklig.

Det är med stor lättja jag äntligen sätter kurs mot infernot av kuddar och täcken. Dagen är över. I sängen är jag alltid välkommen. Den har inga outtalade krav och förväntningar på mig. Tjock lr smal, glad lr ledsen, påklädd som naken, min fredade plats på jorden.

Go'Natt!


Dagens Parentes
(Nya bravader på gymmet idag! 2km på 10.38 =P Okej, kanske inte mkt bättre, men ändå bättre! =D Vågar man sätta nya mål på att det ska gå på 10 prick? Dit är det nog långt iofs =P Dagens andra bedrift är mitt nya ansikte ^^ Färgat ögonbryna that is, inget mer spännande än så ;P )

05 juni, 2010

.:Nytillkommet:.

Spatserade lugnt runt på överby och funderade på vad som fattades min sommargarderob, betraktade övriga kvinnor omkring mig om de kunde tänkas vara klädda i ngt jag inte kunde leva utan. Just när tanken slog mig låg de på stället precis brevid mig, kärlek vid första ögonkastet! Shorts i modell chinos (?), det var ju DET jag behövde =P

Ska erkännas att jag funderade läänge på om jag verkligen vågar och kommer nyttja denna. Ser nu att det ser ju ut som ett långt nattlinne hahaha Och turkos, jag kräver lixom min uppmärksamhet utan att även ha färg på mig som gör det =P Men om inte annat är den säkert grym att sova i ;D

Samma panik vaAarje år - Nu är det snart varmt, jag har ingen bikini! =S Hur kan det komma sig att man aldrig har det?? Jag har letat och LETAT och LETAT! Nu blev det denna till slut. Fast jag längtar fortfarande efter en anonym svart =P Och denna modellen =S Men det finns ju inget annat! Blev ingen bild på mig i denna *skrattar* 1) Vilken förnuftig kvinna tar bikinibilder på sig själv, rödbränd, på kvällen, inte minst fredagkväll! Nono. 2) Jag vet inte om jag är bekväm med att lägga ut den typen av bild på mig alls =P 3) I den bikinin?! HA - HA. Jag ska från och med imorgon kväll starta bikini terapi med mig själv hemma, så jag är tillräckligt bekväm med att vistas i den lagom till badsäsongens start (17 juni är den bokad till =P ).


Till vänster min gamla väska och plånbok, till höger min nya väska. Ser ni mitt problem?? Min plånbok är lika stor som min nya väska! Jag ville ha en liten bekväm väska till sommaren. Men när jag skulle flytta in insåg jag att jag inte får plats i den =( Alla mina saker jag inte kan leva utan! *suck* Och hur löser jag mitt plånboks problem. Korthållare? Jag vet inte om jag kan leva med en sån, jag får inte plats med alla j-vla kort *muttrar*



04 juni, 2010

Det går bra nu

Ledig Torsdag spenderades ute i solgasset med snyggingen Samuel ;D Och ack ack så vackert röda vi blev! Det kändes vill jag lova när jag skulle försöka sova i natt.. När jag vred mig i lakanen och det kändes som huden slets från skelettet på mig, då var jag så nöjd =D Vad brun jag kommer bli tänkte jag! Haha

Oduschad, okammad, fullständigt ostylad lyckades han tom med bedriften att få fröken med på en tur till överby. Aldrig hänt tidigare. Ovidkomligt för mänskligheten, överväldigande för Ulrika, intressant för ev åskådare? =P Dock blev ärendet i sig en nit. Jag hatar mobiler. Finns inget jag vill ha *tjurar* Och min jättegamla z610i som jag lever med nu, gör allt för att pissa på min tillvaro.

Min "lediga" Fredag började på MVC för mitt livs första cellprovtagning. Var lugn tills barnmorskan tog fram det största metallredskap jag ngnsin skådat och visade hur hon skulle föra in det i mig och bäda upp för god sikt. A-b-s-u-r-d-t.

Jobbade några timmar på em sen har jag bara shoppat =D Dagarna tycks bara rinna på nu, är det solen och den hägrande semestern som lyfter sinnet tro? Kan tänkas att kärleken och träningen hjälper till med ^^ Fast man lever aldrig utan bekymmer, visst finns alla sorger och dumma tankar där i vanlig ordning. One can only do ones best =)

Dagens Parentes
(Igår gymmades det, sprang i vanlig ordning mina 2km, men den här gången skulle jag komma under 12 min på riktigt! Och visst, utan vidare ansträgning slutade det på 10.54 precis =D. Det betyder att jag borde kunna ännu bättre! Kul när det känns att det går framåt!)

01 juni, 2010

Välkommen på mig (?) Polly

På min höger stortå bor Polly. Polly är en vattenblåsa, i storlek med just, en Polly. Polly smärtar mig ganska ymningt. Jag gissar att vi är ganska lika jag och hon på det viset =P Vi vill att folk ska veta att vi finns där. Må det vara smärtsamt för omgivningen! Haha ^^

Men hon påminner mig om ngt vackert iaf =P . Att jag idag sprang milen på 61 minuter igen *juppidans* Jag är SÅ back on track, glad igen =D Nästan så jag skäms att erkänna att jag försökt sticka, klämma och riva ihjäl henni =S =P

Dagens Parentes
(Kan även mkt mkt lyckligt meddela att det tycks vid noga, nära inspektion att det på mina nagellösa tår verkar kika fram ngt som kan liknas vid början på en nagel. Ytterligare anledning att sova gott inatt! =D )

God Natt, Må John Blund skänka även er ett korn av "finpulvret" =P

Min dator har nya skills!

Slår mig till ro i vanlig ordning för att slå ihjäl min oerhört eftertraktade fritid, vid datan.... Hinner inte surfa långt innan min dator flashar sina häpnadsväckande nya tricks för mig! =P Jag gör stora ögon O.O och utbrister - You say WHooT?! VEM har gjort VAD med dig?! Gillar jag det här??

Just denna uppenbarelsen innebär att när muspekaren hålls över ett ord översätter google det automatiskt till engelska. I kind of like. Men vad mer står att upptäcka, kommer jag att gilla det...?? *surfar vidare förtjust över min växande engelska vokabulär, oroad över kommande överaskningar*

Strumpor, tänder och gammal pizza

Hade en jättebra blogg förberedd för idag. En glad-blogg. Där jag skulle berätta om min måndag, 13-22 pass som vart hellyckat och inte alls som en hel evighet. Om vad glad jag är för att fått lite färg efter en mysig fika i solen på jobbet. Att mina glömda sockar trots allt blev väldigt lyckat då det är sommar ute! Om den konstiga komplimangen jag fått för mina "rena fina ben". Och vackra tänder. Vad gott det var med torr gammal pizza efter ett det ultimata arbetspasset.

Istället står jag och gör konster i badrummet för att lyckas ta kort på min sargade lekamen för att skicka in och komplettera min polisanmälan. Det blev inget ultimat arbetspass. Faktum är att det här nog är den värsta måndagen jag upplevt. Kan nog bli den sämsta veckan på hela året när jag känner efter. Jag kommer nog inte vilja mkt alls på ett tag. Det fina är att livet väntar på en när man kommer tillbaka. Om man har tur.