31 mars, 2010

ÄNTLIGEN!

31 Mars. Det förpillade lidandet till månad är över. Vem kom på Mars? Vad ska den vara bra till? Mörkt, kallt, regn, kletigt, smutsigt, fult, deprimerande, massa sjukdommar, folk är sura och längtar till vår. Det finns inget bra med Mars. Men nu är den över! =D Det är med en överväldigande iver och glädje jag stövlar iväg den över tröskeln och lyckligt vinkar farväl! På återseende NÄSTA ÅR! *vinkar frenetiskt öra-till-öra lycklig*

Dagens Parentes
(Efter en tids förkylning som jag äntligen var på väg att återhämta mig från åkte jag på säsongens magsjuka på jobbet. Suck. Har legat utslagen sen i lördagskväll och skulle idag jobba första passet igen 13-22. Unnade mig att sitta upp o grubbla till sent eftersom jag hade sovmorgon. 06.22 ringer de från jobbet och väcker mig!! O.o Blev inbeordrad att jobba då halva arbetsstyrkan och flera av vårdtagarna ligger i just magsjuka. Nice. Så på 4 timmars sömn hade jag snart byggt mig en tio timmars arbetsdag. Är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Sånt här borde inte vara tillåtet. Kan man tacka nej till jobb för att man inte sovit? Borde finnas en sådan kvalitetsäkring för vårdtagarna... Bävar inför påsk. Blir jag inte sjuk igen själv är det ju bara en fråga om hur många andra personal som blir och om jag måste rycka in och jobba mer. Men pengar är aldrig ovälkommet.. ^^)

30 mars, 2010

Frukost, en god vana - Men

Vi har lite dela meningar om vad just en sådan här god vana optimalt bör bestå av. Jag, och Olle. Jag har ju för vana att äta gröt. Spannmålsklister hävdar Olle. Bra o Billigt säger jag! Det ena utesluter ju inte nödvändigtvis det andra ;P Men jag har givetvis mest rätt! =D Så illa ser det väl inte ut ändå??


Sitter just nu och ihärdigt knastrar och pickar i mig morgonens grötransonering. Blev visst en tämligen sen och trög start på tisdagen. Bara för att jag i natt låg med de sista kapitlena i en jättebra bok som jag inte kunde lägga ifrån mig! Lipa och snörvlade ända in på småtimmarna innan den var slut, tjejigt värre...

25 mars, 2010

Näst bästa inte alltid illa

Ledig torsdag, helt snuvad på njutning och nöje. Vaknade inatt och var helt bomtät i näsan! Och ärligt, vem kan sova när det känns som att det krupit upp två imigranter i näsan och gömt sig?? Så jag upp o snurra, leta i mörket sömnig och sne, efter nässpray. Svor ve och förbannelse "när jag väl hittar flaskaset, då jävlar ska ni få känna på nässpray!" Sagt och gjort tyvärr.. Tillfälligt sinnesförvirrad, halvvaken och allmänt irriterad av min störda nattsömn kan hända att det blev mer än två spray om man säger så..... Men fan vad bra jag andades sen!
Varav jag vaknade imorse med känslan av att jag knarkat bort halva skallen.. =( Näsan vägrar sluta rinna, jättemigrän och feber. Ynk Ynk Ynk Gått hemma och bärt saker fram o tillbaka i ett tarvligt försök att tänka på annat. Men det går inte, jag är sjuk, och kärlekskrank.
Men no boys för fröken, nu ska vi HEtoxa. Försökte träna ist. Men hey, I'm no good still. Satt o deppade och tog beslutet. Varsågod Ulrika, önska dig vad du vill, du fååååår. Häagen-Dazs chokladglass blevde det, nextbest thing, men fuck so gooood ^^

(Bjöd mig själv till syster igår på våffelkalas, med vanlijglass, grädde och hjortronsylt. MUMS! Därav inga våfflor idag, glass ist hihi. Och imorgon, Kinamat. Nej jag kommer inte alls nojja mig på vågen i helgen... =P)

Alla indianer i kåtan?


Kommentarer är ju faktiskt överflödigt då killen för sin egen talan så övertydligt.. VEM lär dagens ungdomar "ragga"? ^^

23 mars, 2010

Wulffmorgenthaler

Det här är inte okej. Jag kan föreställa mig hur den här lille killen kommer att se tillbaka på det här ögonblicket. Jag kan föreställa mig hur hans framtida relationer till bröst kommer att se ut.

*ASG*

22 mars, 2010

Jag bjuder på min helg

För er som vill veta. För er som kanske bryr er. Men som aldrig frågar. (oOo det var bittert som fan)

Fredag: Efter träning och näringsriktig middag såg fredagkvällen ut så här. =) Mys hemma i soffan med glass, tvbrus och korssord.

Lördag: Stora dagen D innebar som bekant då personalfest, Wii ^^ Detta var mitt bidrag till källens buffe, kladdkaka! Ren tortyr att baka den på fredag och gå och lukta på den ända till lördag utan att få äta! Och när det tillslut var dax hade jag ätit mig så mätt på det mina kollegor lagat så jag orkade inte.. Suuuuper go mat verkligen! Spriten var det inget fel på heller ;P

Söndag: Så här hade jag förhandsbokat och planerat min söndag. I efterhand kan jag säga; att det var precis så här den var! En sanning med modifikation visserligen ^^


Olearys: Förfesten på RestaGård innehållandes obegränsat med mat, efterätt, snacks och sprit =P Packades senare på kvällen ihop och togs vidare till Thn och Olearys för fortsatt intag av alkohol. En del hade sina köttstumpar med sig sen tidigare på kvällen. Andra ringde in sina. Och för oss unga obundna gick mobilerna varma =D Till slut var klockan nattamat, sen stod vi snedsupna damer på rad och tackade för oss allt eftersom var och en blev upplockade, redo för resten av natten.
Ytterligare en helg med betyg, TOPP! Nu vet ni lite om hur jag hade det. Hur var eran helg?? =)



18 mars, 2010

Ika Inspirerar

Vet ni vad som inte alls är gott?
Anjoviskryddade sillfileér med makaroner och ketchup. Nu slipper ni pröva det, bra vaa??!

Har dessutom haft tidernas mest kissnödiga kväll! Har på mina nio arbetstimmar inte haft tid att tömma min smärtsamt sprängfyllda blåsa. Det finns inte ord som kan beskriva njutningen att få komma hem och åtgärda detta. Och nu sitter jag här. Och inser precis att jag tömt en literkanna vatten. Jag har alltså en lika kissenödig natt att se framemot....?

17 mars, 2010

Nio dagar till löning

Sovmorgon. Lill lördag. Strålande solsken. Shysst morgonvikt ^^
Orsakerna till att det borde vara en bra dag är otaligt många. Ändå är det inte det. Har ett vagt minne av att jag lovat migsjälv att 2010 skullebli ett bra år. VAR gick det fel?

Fick brev från vårdcentralen idag, de avslutar mitt ärende då alla provsvar är okej och de hoppas jag mår därefter. Annars är jag välkommen att söka igen. Jag menar - SUCK! Labbsvar utan anmärkning, tänk om det vore så lätt, säg det till min kropp med!

Tappert försök till träning idag på morgonen. Men efter två kilometer spottandes och fräsandes på löpbandet gav en tämligen ilsk Ulrika upp! Min kropp vill inte. Det är kraftprov bara att ta sig upp för trappen hemma. Jag är kaputt.

09 mars, 2010

Kära Måndag

Jag hade redan igår kväll när jag la mig bestämt mig för att jag hatade dig. Och det har jag gjort. Men överaskande nog lika delar älskat dig.


Lämnade in bilen på verkstaden imorse redan klockan sju. Jag har fortfarande inte hört ett ljud om hur den mår =( Jag menar, hur lång tid kan det ta att skruva i en lampa och svetsa ett hål på ljuddämparen?! *SUCK* Men jag har ju fått mig ett par fina kilometer i solskenet idag tackvare det, inte illa, inte illa alls. Lite mera trögt att gå upp en timme tidigare imorgon för att GÅ in till jobbet i -7 grader!

Har haft en riktigt ruskig natt med massa mardrömmar om pojkar, killar och män i mitt liv. En salig soppa och röra! Vaknade alldeles svett och genomgenerad! Detta har surrat i huvudet på mig hela kvällen och jag går nu till sängs med en dundrande migrän. Med löften om att säkert drömma om detta mer. Hm. Intressant. Jag måste förövrigt hitta fritid i mitt liv att få sova! Och städa. Och träna. Och, Och, Och...... Haha Jag har för lite tid och för mkt att göra! =P

08 mars, 2010

15 Min 800Kr

Då var helgen genomlevd och lagd till vila. Träning, mys, melodifestival, film, sovmorgon, vasalopp och övrigt lyx. Vad mer kan en simpel flicka som jag kräva av två lediga dagar? Allt få ligga i ryggläge på mjukt underlag och skratta, ta det lugnt och bara må bra, jag ger helgen betyget TOPP! ^^

16.15 idag, togs betlutet att om den där jackan jag vart ute på överby och provat ett otal gånger faktiskt hängde kvar i butik. Då var det meningen att vi skulle förenas och möta våren ihop. Sagt och gjort. Och nu sitter vi här ihop och bara trivs. Vi har provsuttit, stått, legat, sovit, surfat, dansat, lagat mat, diskat. Perfect match I say. *love*

Olle har under kvällen agerat personal shopper och guidat mig genom Granngårdens sortiment av gummistövlar. Min nästa tilltänka investering har alltså redan börjat att ta form. Den här gången tänkte jag satsa lite mer på kvalite än design. Det landade på knalligt röda Tretorn, vad tror ni?

06 mars, 2010

Friskt vågat

Dock inget vunnet. Jag tog en chansning och körde täckjacksväst idag. Tyvärr inget jag kan rekomendera. Det är inte vår än =(



Här står mina små blå och pustar ut efter tämligen kämpig motion. ^^ Vi har tagit oss genom många mil och mkt fotsvett tillsammans nu. =P Handlade på hemköp på vägen hem från gymmet. Var tvungen att armbåga mig förbi chipshyllan där hela vänersborg stod och trängdes. Det är då fan att alla ska fetta en lördag tänkte jag irriterat när jag gick till kassan med min fångst. Två rullar bomull..

När jag kom hem kom förklaringen. Det är ju melodifestival *doh* Och den visas tydligen i thn =P Så tjing och på återsende mina vänner!

Ballerina Kladdkaka

Det här måste vara säsongens bästatse produkt ute på hyllorna just nu. Vilken simpel vardags lycka. Jag är såld!

Jag ska åka och träna nu förstår ni, då är det viktigt att man grundar bra......... ^^

No feeling off bad

Lördag 15.57, redo att konstatera - fredagkväll avklarad och lyckad. ^^ Vaknade imorses fullständigt vänd upp o ner på men med en allmänkänsla liknandes:


Haha Bra där!


Dagens Parenets
(Sökte på google efter en passande bild till inlägget och i samma sökning dyker det här sexpacket upp. Bra jobbat google, dagens erbjudande, två för en! Jag tackar inte nej... Dröjer kvar i inlägget lite bara för att...... Haha ^^)

05 mars, 2010

"She Fucking Hates Me"

Vilken torsdag. Dagen började 07.00 med tvätt hela förmiddagen. Skönt att ha det avklarat innan helgen! Följt av jobb hela kvällen. Har bara gått och hånflinat åt migsjälv allt eftersom pusselbitarna börjar klarna för mig. Jag är allt ett sorgligt stycke som fortfarande tror gott om folk. Efter jobbet har jag hunnit med att träna min kropp till trots. Och nu sitter jag här, och skakar på huvudet. Ojojoj. Imorgon görs ett sista ryck innan ledig helg! Låt oss fylla varje timme av denna helgen med kul. I kind of need it ^^

04 mars, 2010

JAG VILL INTE BLOGGA

Bloggtorka är det väl kanske inte säsong att kalla det. Senaste tidens bloggar har frusit inne? Haha Inte för att jag inte har ngt att skriva om. Men för att jag inte vill dela med mig. Just nu. Mitt liv flyter på lite i kulisserna medans ni får nöja er med lite tidsfördriv, som förmodligen bara är kul för mig! =P But why should I care 'bout you?!

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Fnittrig o Glad ^^

Favoritgodis: CHOKLAD

Är det nåt du absolut inte äter: I nöd har man inte råd att vara kräsen. Men begagnad mat? =P

Kläder just nu: Tvättoutfit - Vinröda leggins o Lila hood *tumme upp*

Musik just nu: Bandit Rock (radio)

Vad sa du senast: "Du borde ringt mig förut, jag somnade om! =D"

Sommarplaner: Lida och plåga andra...

Fisk eller badkruka: Fisk

Saft eller alkohol: Saft med alkohol?

Hur många kuddar sover du med: 5 st

Favoritväder: SOL

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En vän, En kniv och hängmatta?

Spelar du nåt instrument: Nopp. Totalt obegåvad.

Morgon- eller nattmänniska: Natt, helt klart =P

Sparare eller slösare: Sparare, hamstar allt! Kan vara bra att ha..?

Bästa film: ---

Tror på liv på andra planeter: Självfallet! Jag är ju därifrån? O.o

Kommer du ihåg din första kärlek: Jaaa då ^^

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej

Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet. =)

Tror du på mirakel: Hm. Ja, hoppas de finns iaf.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Allt är möjligt bara man vill!

Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja verkligen!

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, upplever man misstag så var det aldrig kärlek.

Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2½ det är lagom..

Bio eller promenad: Promenad

Är du kittlig: Try me

Snarkar du? Ingen som klagat =P

Stjärntecken? Oxe

Rädd för insekter? Insekter är opålitliga och äckliga.

Äckligaste insekten: Spindlar alternativt fästingar

Det här är jag bra på: Synas, höras, vara bäst, vara speciell, vara glad, vara MIG =D

Bästa bok? En triologi av Johanne Hildebrandt första bok, Freja

Vad vill du jobba som? ---

Chips, morötter eller godis? Godis

Pizza eller hamburgare? Pizza! ^^

Skriver du dagbok? Nope, folk skulle väl läsa den förstås..

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Man ska aldrig säga aldrig.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.): Ordnat kaos ;P

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Absolut! Bring it!

Saltar du på maten? Inte min egen, jag lagar perfekt ;P

Gillar du att sjunga? Ja, mina grannar älskar mig!

Anser du att du är stark? Nej, ynklig är mitt andra namn ^^

Brukar du sola? Waste off time, lakans looken klär mig =P

Röker du? Nej!

Snusar du? Nej!