27 februari, 2010

Doppa FTW!!

OH FUCK YES! säger jag bara ^^
Do try at home!

Självmedicinering

För både kropp o själ! ^^
Egentligen är jag för trött för det här. Egentligen skulle jag vilja svära en ramsa och hata livet i ren allmänhet. Men egentligen så känner jag inte så. Och det gör mig väldigt förvirrad egentligen. Var gick det fel? Och hur kom sig den här dagen att bli som den blev? Måste uttrycka lite oro för morgondagen, lr senare idag för er besserwissrar där ute. Har jag uttryckt mig klart nog, vet jag själv vad det är jag uttryckt och gick budskapet jag inte är riktigt säker på fram? Hm....

Fredagkväll som en fredagkväll bör vara!

Am I too much for You?!

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, I'm no ones fool
Weak as I am
With this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you
Bemöda er inte ens med att klicka på länken om ni inte oxo skruvar upp volymen och verkligen njuter.. *tumme upp*

24 februari, 2010

"Fortsätt bara andas"

Nu har jag lämnat Winnerbäck bakom mig. Stenmarck ska de' va! Killen har allt, materialet, rösten, utseendet. Ge mig. Men choklad duger också bra... =P

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär
Men våra själar dom har blandats
Ja dom dansar här och nu
Så fortsätt bara andas

Alltså, Jag typ älskar dig!

Hur kan livet stämma så bra ibland?
Har idag jobbat för första gången på en vecka igen. Och fått det bekräftat att kroppen inte var redo. Musklerna krampade, spreta och drog åt alla håll utom dit det var meningen. Men väl på jobbet var det bara att bita ihop och hålla masken right? Efter jobbet straffades den sorgliga oformliga massan som var jag med 2½ timmar på gymmet, med ngt som kan klassas som livsfarlig aktivitet när du inte har kontroll på lemmarna som trots allt sitter fast i bålen på en.

Hur ledsen och nedstämd som helst tvingade jag migsjälv att samla min sista kraft till att lyfta handen och låsa upp postfacket för att plocka ut vad som förmodligen skulle vara reklam från netto, lidl och jysk....... MEN! Döm av min förvåning! Ingen reklam!

Ist. Min lönespec som var lika upplyftande som förra månaden, om inte mer! Och paket! Jag älskar paket! Och jag älskar choklad! Jag älskar dig!

22 februari, 2010

En kvinnas vecka på gym

Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en regelbunden träningsrutin....

Kära dagbok:
Till min födelsedag i år fick jag en veckas personlig träning på det lokala gymmet av min omtänksamme man. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 43 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé göra ett försök. Jag ringde till gymet och bokade upp mig med en personlig tränare som heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig aerobicsinstruktör och modell för idrotts- och badkläder. Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.

________________________________

Måndag: Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymet och fann Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk gud - med blont hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woohoo! Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna... Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass efter min träning idag. Mycket inspirerande!Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i närheten. Detta kommer att bli en fantastisk vecka!

________________________________

Tisdag: Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut ut genom dörren. Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt liv för mig :)

_______________________________

Onsdag: Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den. Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är okej, så länge jag inte försöker styra eller stoppa. Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket irriterande. Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat skit också.

_______________________________

Torsdag: Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid att knyta mina skor. Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det, sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig kärring för att leda reda på mig. Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.

_________________________________

Fredag: Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga, anorektiska lilla skit aerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom med den. Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps!Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en skivstång eller något som väger mer än en smörgås! Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?

________________________________

Lördag: Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag... Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva timmar i sträck och se Väderkanalen...

________________________________

Söndag: Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag, så jag kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min man kommer att välja en roligare present till mig nästa år - som en rotfyllning eller en tarmsköljning.
Jag säger fortfarande att om Gud hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över hela golvet!

Jag blir så förbannad.

Talade precis med labb på torpavårdcentral för att få reda på vad mina blodprover gett för resultat i förhållande till mitt tillstånd. Alla prover var bra.

Jag ifrågasätter - Verkligen, alla? Men det äÄär ju inte bra?!
- Du påstår att du är dålig?
- JA?!
- Ja du ha lite lågt kalium. Men det är inget vi gör ngt åt.
- Men det är ju inte bra?! Jag har haft ett helvete hela helgen!
- Jag sätter upp dig på samtalslistan med en joursköterska så får vi se vad ni kommer fram till.
- Tack!

Jag gogglar kalium brist - Vad fan får man av kaliumbrist om inte muskelsvaghet, störd nervfunktion och kramper?! Det är ju ganska precis vad jag upplever! Där står det att man har så lite kalium i kroppen att det är jätte viktigt att nivån hålls bra och att små förändringar påverkar hjärtat och dess funktion massor.

Jävla stolpskott! Jag blir så rasande att om inte sköterskan ringer sen och har kopplat ett och två ska jag släpa benen efter mig till torpavårdcentral och HJÄLPA HENNE GOGGLA KALIUMBRIST.

21 februari, 2010

Veckans Höjdpunkt!

Ikväll ska jag ge er nöjet att njuta av ngt tom jagsjälv hade glömt bort. Det blir inte bättre än så här! Jag kan inte sluta titta på den! Det är det bästa som finns! Man kan omöjligt låta bli att älska den här filmen! Killen i huvudrollen är underbar, ett geni, vilken engelska, vilken inlevelse, vilket kroppspråk! För att citera "Ho Ho Ho Mmmm Aaaah mmm It is wonderful!" =D


Car testing - the weird way (including ninja) - Watch more Funny Videos

Ett Ynk hjälper alltid

Ja dra åt helvete! Det sammanfattar dagen ganska bra.
Natten till lördag undgick det väl ingen att det var snöstorm va?? Sov sjukt dåligt då jag hade kramper i mina ben som kom och gick så låg mest och skruva på mig. Vid fem tiden hade smärtan klättrat längre upp. Närmare bestämt rakt upp i saligheten. Då jag gav upp tanken på att sova och ist betsämde mig för att undörsöka smärtan närmare, gjorde jag upptäkten att på min kropp, på denna genanta placering, växt fram ngt som inte ens går att likna vid en falukorv. Nog sagt om det så kan ni nog föreställa er resten, med smärta, rörelsesvårigheter osv!!!!!!!!!!!!!!

Allt eftersom dagen gått har jag bara mått sämre och sämre, med yrsel, spyrysningar, frossa, ömma o stela leder, svettningar, kramper och smärta. Febern hoppas jag nu nått sin topp med stadiga 40.5 grader, jag ligger normalt på 36(?!). Behöver jag säga att jag och mitt nya värddjur...... Inte mått/mår så djävla bra?

Problemen jag i veckan haft med mina ben och som jag också sökt vård för har nu spridit sig vidare i kroppen då höger arm smärtat mig ngt fruktansvärt ikväll med samma sorts kramper. Hjälp och sympati finns givetvis inte att få. Tror jag håller på att få psykbryt om jag inte får ngn klarhet i detta.

Suttit i telefon hela kvällen för att inte känna efter mer än nödvändigt. Varav 2½ timme var med sjukvårdsupplysningen, bortkasstad tid nästan iofs. Hon ville inte att jag skulle vara själv, jaha, och vem tror du tar sig ngnstans i det här vädret? Hon tyckte absolut att jag skulle ta mig ngnstans och få vård för mitt tillstånd direkt, jaha, och vem tror du tar sig ngnstans i det här vädret? Hon tyckte absolut att jag skulle ta mig till källstorp imorgon morgon så att de kan snitta upp mig och sätta mig på bakteriedödandemedel. Jaha, och hur hade du tänkt att jag ska ta mig dit? Taxi, bussar, inte ens sjukresor finns tillgängliga i helgen lixom. Var ska man då få tag på ngn som kan köra? Vid sidan av all smärta jag känner i kroppen just nu, finns bara en stor suck.
Det är inte sant.
Inte ens ynk hjälper.

YNK.

Mission Complete

Jaaa, Alltså. Nej, det här är inget jag rekomenderar faktiskt. Inte för dig som har klass och stil, och är noga med vad du äter. För mig? Som är speciell, nytänkande och inte så nogräknad. Perfect Match! ^^ Åte man dem tillräckligt snabbt bara så märktes det nästan inte att de var på randen till helt upplösta.....
Här simmar de små stackarna runt i sitt saggiga badvatten, ibland överträffar jag verkligen migsjälv med knas..

20 februari, 2010

Ulrika Undrar

Det här ska bli mig en ära att kora den här dagen, alltså 20 februari 2010, till den absolut värsta på hela 2010! Och allra helst då kvällen! Jag ska återkomma medmera specifika fakta längre fram. Just nu undrar jag, om man kan äta Engelsk Konfekt i duschen? Eller om den saggar ihop och blir alldeles för bedrövlig? Det mina kära vänner, finns det bara ett sätt att ta reda på. Och jag tar mkt aktfullt på mig denna vetenskapliga undersökning! Som sagt, jag återkommer! Räkna dock inte med att det blir snart.....

18 februari, 2010

Matporr

Ulrika säger:
Ett recept på en snuskigt god soppa, har du?
Helena säger:
Nej?
Jag gör bara linssoppa, den är visserligen god med inte som matporr
Ulrika säger:
Hahahahah Matporr?
Helena säger:
Det är när det knullar en i munnen
Ulrika säger:
Hahahahahahaha!

Resultat av bildsök - Matporr ^^

14 februari, 2010

14 Februari



Känner mig på ngt vis tvingad att lägga in en kommentar om Alla Hjärtans dag. Det är ju idag! Vart en tämligen menlös och ruskig dag dessutom. Med bristfällig sömn, isande kyla, jobb, illamående, migrän och allmänt tjaffs o bekymer som alltid. Så jag har egentligen bara jobbat och sovit. Alla Hjärtans dag kan slänga sig i väggen!

Iaf, redan fem imorse kom första sms:et, det var pappa, men det är lite fusk för han går ju alltid upp så tidigt så det är klart att han var först ut ^^ Nu är klockan snart tolv och det trillar fortfarande in små hälsningar och folk som tänker på en. Visst; roligt, mysigt och omtänksamt på alla vis jag menar inte det. Men jag vill bara säga att, Jag tycker lika mkt om er igår, som idag som imorgon! Fånigt att det ska behöva vara 14 Februari för att folk ska komma ihåg att ta vara på varann.

Dagens Parentes:

(På köksbordet står Alla Hjärtans Dag blommor från min fina Kristofer, lite oväntat, mkt roligt. Värmer hjärtat så här in på småtimmarna. Tack så mkt Älskling, tycker om dig massor.)

Det var en gång..

En mörk svinkall februarimorgon i det avlånga landet Brunsås, i en mkt avlägset belägen nära på utdöd hednisk bonnhåla, en ensam frusen hemsamarit som yrvaket klev ur sängen för att trotsa väder o vind, hälsa o förnuft för att gå till jobbet.. Hon slet med stor möda sin lilla slappa kropp från de svettiga sänglakanen och släpade den fram till fönsret för att inspektera vad världen hade för utmaning dagen till ära (alla hjärtans dag inte minst!). -13 grader!! Med denna insikten sjönk det lilla mod som fanns i henne ända ner i tårna (som dessutom två av tio saknade naglar..), i 13 minus grader skulle hennes motorfordon aldrig starta. *suck* Det skulle bli en låång kall mörk helvetisk promenad in till jobbet. Det fanns inget att göra, annat än att klä på sig, och då alltså verkligen klä på sig! Hon frossade i de små tygstyckena hon tjänat ihop under sin levnads tid och slutade inte linda in sig förän de största rörliga lederna på kroppen var så vadderade att de knappt längre var böjbara. Nog skulle hon få mkt gjort idag, men frysa var inte en av dem! Med viss svårighet pga de väl vadderade lederna, mobiliserade hon sig nedför trappor och ut på bakgården där grannskapet förvarade sina fordon. Hon begrundade noggrannt de uppradade automobilerna, de var alla täckta av ett tjockt lager av permafrost (!), alla utom hennes! Hjärtat tog ett litet skutt i bröstet, långt där inne under alla tyglager.. Hon rullade snabbt fram till fordonet och hävde sig in. Det gav i från sig ett kyligt litet hostande och drog sedan igång för full maskin! Wiii!

*Författaren tar en paus för en glad skuttdans*

Det här skulle kanske bli en riktigt bra dag ändå med en så oförväntad överaskande jättebra start! =D



Kände ynka besvikelse när jag såg bilden då jag trodde det tydligare skulle framgå hur mkt kläder jag verkligen hade på mig!! =P Men den får vara med ändå, om inte annat för att visa min yppiga mössa som alla med säkerhet lägger märke till. Den har jag gjort själv. *stolt*

06 februari, 2010

.:Smalltalk:.


- Gullan du ser, pigg och vältrimmad ut idag...?

Konsten att tvätta

Min fredagkväll, var tvättkväll. Stuvade i en maskin med färgadtvätt sparkade igång och vände uppmärksamheten mot nästa maskin med vittvätt. När luckan for igen på denna svepte jag med ögonen över färgtvätten för att kontrollera att förloppet på denna förlöpte korrekt. Och vad skådade mina blå?! O.O

Med kvicka små hasande steg var jag snabbt framme vid maskinen och kunde panikslaget trycka näsan mot glaset. Vattnet var chockrosa! Chockrosa! Någonting därinne borde inte skvalpa omkring i 60 grader med alla mina kläder.

Jag kunde känna den känna den stegrande paniken allt eftersom jag stod och tittade på masinen som stod där lugnt framför mig och tuggade runt alla mina favoritkläder i ett växande rosa skumbad... Men ist för att uppgivet skrika NeEeeej! Och i panik försöka demolera sattyget, valde jag ist att vända ryggen till, släcka ljuset och stänga dörren efter mig med ett uppgivet, Oops.