28 januari, 2010

En torsdag, planerad och utförd i minsta detalj,

nästan.
Dagsplaneringen började kl nio med sängurstigning. Vid tio skickade jag ett ynk sms vad svårt det var att vakna idag och drog täcket över huvudet igen. Bäddade ner mig riktigt ordentligt tätade alla kalluftshål och la mig till rätta, hann tänka, guuud vad mjukt varmt o skönt! Och skulle precis till att somna om, när det började borra på andra sidan väggen! Ngt som lät som naglar på svartatavlan x 10. Gah! Tack vare detta rullade jag kvickt ur sängen och rakt upp på löpbandet! Kändes att det var SÅ längesen, jag måste sett ut som ett skadeskjutet våp där jag sprutsvettandes snubblade fram och krampaktigt kämpade för att hålla mig kvar på bandet. Men se på fan att jag toppade alla mina tidigare resultat! GO ME! ^^ När jag samlat ihop alla mina lemmar packade jag mig hemmåt för en snabb vända i duschen och halkade efter den rakt ner i skolbänken. ( EN kom ihåg att önska min lycka till vid 12.30 idag btw ^^) Där, när jag slagit mig ner och min emenenta bakdel hade börjat acklimatisera sig med den hårda stolen som var min för de kommande tre timmarna. Det var som att vrida på en kran, störtsnuva! Jag nös och snöt mig, nös och snöt mig, nös och snöt mig, nös och snöt mig. OAVBRUTET i TRE timmar! Jag har aldrig vart med om ngt liknande! Och jag har aldrig på så kort tid, fyllt så många papper med kroppsslem.... Men så fort klockan var 15.30 och jag hörde klassrumsdörren slå igen bakom mig, så var snuvan borta lika fort som den anföll mig. HM! Intressant!

Kan det vara så att jag är allergisk mot Matte B???

Nu, smids det lite planer hur jag ska sätta fet blingkant på torsdagkvällen =) Återkommer om hur det lyckas.. ^^

27 januari, 2010

Från Mig Till Mig

Idag skyndade jag mig hem från jobbet för jag visste att i brevlådan hemma fanns:


Dock var det inget roligare i än:



Suck... Ett stycke bok Matte B och faktua på den samma. Det är alltså nu det börjar på riktigt. Det är ju inte klokt. Har jag gjort detta mot mig själv? Som att vakna ur en ond dröm.. Jag skulle vilja citera min mattelärare med att säga Det finns tre typer av djävulstyg, Lögn, Förbannad lögn, och så finns det statestik. Men jag vill editera och göra mig egen verison: Det finns tre typer av djävulstyg, Lögn, Förbannad lögn, och så finns det matematik....

Imorgon 12.30 till 15.30, skänk mig en tanke!

Det var bättre förr?!

"Farfar beklagade sig: - Ja ni barnbarn! Ni säger att ni är fattiga... Men det ska jag säga er, att när jag växte upp, då var vi så fattiga, så att om vi inte vaknade med ståkuk på julaftonen, så hade vi minsann inget att leka med..."

Och sensmoralen är - Kosta på dig idag, du vet inte om tasken står imorgon? ^^

19 januari, 2010

Så minns vi helgen

So what att det är tisdag och ny vecka med nya utmaningar? Det är aldrig för sent att minnas och älta det som varit! ^^

Lördag började med ett lagom arbetspass 7-16 för att sedan hasta vidare hem för en mellanlandning innan dagens huvudakt. Kristofers invigning av nya lägenheten =). Som synes många människor med lika många glada humör! ^^ Tyvärr hade fröken själv bränt slut på krutet för dagen och hade bara söndagens jobb i sikte så avslutade tidigt för att bädda ner mig skönt hemma och njuta av tanken, vad bakfulla och dåliga alla andra skulle vara på söndagen.. =P

Söndag kväll vart bokad för bio, Snabba Cash. För all del bra film, men den förlorar många poäng på att den var så lååång och utdraaaaageeeen.

18 januari, 2010

Dagens Olle o Ika

Jag - Vad gör du idag?

Olle - Jobbar så jag får mat på bordet. =)

Jag - Gud så omodernt. Det behöver man inte jobba för...

Olle - Men jag vill inte sära på benen...

Jag - Nej, och det är väl kanske tur. För försökte du med det skulle du med säkerthet svälta ihjäl! Hahahaha!


Säg det! Jag vann! Dagens poäng går solklart till MIG! =D

17 januari, 2010

Skjut mig!

PANG!

...

Ikväll är en SÅN kväll. En sån som bara inte borde få finnas. Inget är bra, när inget känns bra. När skinnet kryper runt på kroppen som att man skulle kunna vända ut och in på sig själv, till ingen nytta. När man kommer till insikt, att världen fortsätter snurra utan mig. Så ovärderlig är just jag.

Sitter ensam hemma i en mörk lägenhet, fryser och håller krampaktigt mobilen i min lilla kalla hand. Aldrig förr har den väl vart så död..

11 januari, 2010

Spare me NO details

Finns det ngt att tycka om med måndagar? Ny vecka, nya möjligheter, nya bravader (nya ynk). Jag försöker iaf ^^. Men ska jag vara ärlig finns det inget med denna måndagen jag vill komma ihåg.




"And so, I'm not the one who acted like a hoe
Why must I be the one who has to pay?"

Inlägg 101

Hur är det möjligt. Jag passerade inlägg 100 utan att ens märka det. Damn.
101 är lixom inte lika samma sak att hylla. Hm.

09 januari, 2010

GOD JUL!

JaAa ni läste rätt. Idag är det 9 januari och idag först ÄNTLIGEN fick jag packat ner alla mina julklappar och åka hem till Lerdal för att dela ut dem. Kändes hur skönt som helst att allt tillslut stämde så att det blev av att alla kunde träffas och få det gjort! En stoOor sten trilla av mitt slitna samvete. Och det var så roligt att komma hem. Jag fick så många paket, bara med sånna bra saker som jag önskat mig =D=D Och fika! Hela köksbordet dallra under tyngden av all julmust, tårta, pepparkakor, munkar och annat sött. Precis så det ska vara *nöjd* ^^ Står fortfarande en påse med julklappar kvar hemma men skönt att det inte är alla kvar iaf!

Se på den! Precis vad jag önskade mig <3
Efter Lerdal plockade jag upp världens bästaste pojkvän Kristofer (Han har bil som startar och startkablar, han bor fem minuter från mitt jobb och han praktiskt taget handmatar mig med Mc Donalds och pizza. För mera ingående detaljerade anledningar får ni boka tid för ett privatsamtal med mig.. ^^), så åkte vi till överby för jag vill ha en mössa. Jag tror jag hatar mössor! HATAR! Finns inga man ser klok ut i. *sur* Alltså blev det ingen mössa. Ingen som har ngn gammal till övers att posta mig? Sen tillbaka upp till Dalsland där lördagens middag serverades hos mor hans, mkt godkänt. ^^ Och nu, på väg till hemköp för att införskaffa gräddfil till kvällens filmkväll hos världens bästaste pojkvän Kristofer (läs tidigare parentes =P).
Mkt Väl Godkänd ledig lördag.

08 januari, 2010

Ika Vs. Gubbe 0 - 1

Gubbe - Har du hört att elpriset går upp imorgon?

Jag - Mmmmmm.. (måttligt intresserad)

Gubbe - Så nu får du släcka lampan när du älskar!

Jag - O.O ...................................................................

Gubbe - HAHAHA

Jag - ...................................

06 januari, 2010

Aftonbladet siar om framtiden

Här står jag och huttrar och fryser, ångrar gruvligt att jag inte tog på mig det ytterligare lagret med kläder som jag stod och övervägde hemma. Den iskalla vinden blåder rakt genom späck o ben medans jag känner hur snoret i näsan fryser till is och bildar en ogenomtränglig iskråka långt uppe i näsroten. Sibirisk kyla? Mmm Aftonbladet, ni vet verkligen hur ni ska lyfta humöret på de frusna svenskarna en vanlig onsdagkväll. Det är bra mysigt med vinter ändå, bring it! *positivt tänkande* ^^

Hela världens lilla ovän

Sitter i skrivande stund på jobbet och tänkte att jag lika gärna kan slänga iväg en stressblogg i samband med kissepausen mellan jobben, var ju så längesen nu. Det har hänt så mkt, men så lite tid att blogga ^^. Nytt år till att börja med.

Och i andan av nyårslöfte ska jag offentliggöra mitt eget. 2010 - Det kommer bli ett bra år. Ett bättre år. Det bästa året! Det är nu Jag har bestämt mig för att börja må bättre. Tänka bättre och göra bättre ifrån mig. Låter det inte som tidernas bästa nyårslöfte så säg? Och passar det inte perfekt på mig? Super ynket själv =P

Har de senaste veckorna halkat fram i en ständigt nedåtgående spiral och sakerna att ynka, gnälla och sucka om tyckts bara föröka sig. Men nu, lite mindre ynk, lite mera wii ^^ Positivt tänkande, It's on!